Isnin, 12 Oktober 2009

Semangat datanglah...cinta juga datanglah..hihi.

Blog aku ne dah berpuaka rupanya..hehe
lama tinggalkan..almaklum idea kering mau menaip.
tapi skrg bleh gagah la mau menaip semula.
esok macam biasa, pergi Putrajaya mau selesaikan urusan yang masih tertangguh.
tak sabar aku mau habiskan hari esok dan hari-hari seterusnya.
jadual bulan ini aku sangat2 padat.
ke tempat client je kerja aku..
kalo boleh nak duduk di office je, tak mau kluar2..
tapi apakan daya tugas aku memerlukan aku keluar dari officeku.
rasanya bulan hadapan aku akan bebas utk seketika.
dan bulan hadapan juga aku nak amik cuti panjang..
balik kampung atau keluar dari Malaysia..wahahah
esok malam ada kelas tuisyen pula..
yes aku semangat ne mau jumpa anak-anak murid ku..
walaupun di kelas tuisyen sahaja..
hehe..ok semangat untuk esok..yeah...

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...