Khamis, 28 Januari 2016

Tree Top Walk Sedim River-Longest in The World

Cuti hari natal,
aku n famili members gi cuti-cuti malaysia.
cuti malaysia di Sedim.
best bangat...ramai-ramai ke sana
tidur n penuh kan dengan aktiviti xtreme games...

Longest in the world..believe it..


aku stay di sini...Bintang Sedim Villa..


angle-angle villa disini..awal pagi aku bangun snap pic neh..hehe



cousin aku..kehkeh.. dan rumah ini tempat permulaan tree top walk

Mula berjalan, nobody's around...still tutup maa..
mcm mana boleh masuk kalo tutup?
hehe rahsia kerajaan...


snap dari atas jambatan..jatuh neh patah kaki kot.


tergantung tu wei...liat betul-betul..



berjalan lagi ke tempat lagi tinggi..


dari atas..jatuh hanyut neh..


cantik awan neh..
kalo nak experience sendiri datang la sini
The Tree Top Walk Sungai Sedim
nanti aku story aktiviti aku join white water rafting..yeah

White Water Rafting: Sedim River

Kisah ini tergendala untuk beberapa entry.
Ini semua adalah aktiviti water rafting semasa
aku gi Sedim River, Kulim.
Best sangat, tambahan gi sana dengan famili.

kita posing dulu..hahaha..


yeah semua dah ready nak terjun sungai neh...
wah my mum n dad pun dah ready tue..


aku sangat berbangga dengan parents aku
in their 5o++ still lagi semangat nak water rafting..
begitu juga dengan my uncles and aunties.
wahahha..


aku naik ngn Paksu aku...my sister n my cousin.
sempat lagi kitaorg senyum n ketawa..
tak sedar pun org snap pic..


wahhh my Maksu sangat hebat...hahaha


alamak sangkut...arus kuat sangat...
adik aku n cousin terkandas...hahaha


apa la 2 orang cousins aku ni buat neh..hahha


yeah kita snap pic dulu...ini bila selesai round pertama.
sebab lepas snap pic nie...kitaorang rafting for 2nd time..
waahaha What an Extreme Big Family!!!.

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...