Isnin, 6 Oktober 2008

7th Floor Open House@TMS

Salam buat semua..heheh hampir sminggu aku bercuti
so blog pun kena la bercuti..
raya sakan aku tahun neh..mcm raya2 tahun lepas..
raya aku tetap meriah..
kad raya dah antar, sms raya pun dah antar,
e-card raya pun dah antar.
dan tahun ni jugak record tercipta sms raya aku dapat..
byk gila
sampai msg memory handset aku full..
wahahaha.
maaf la sesetgh sms aku tak sempat balas..
bukan apa handset aku kena barred...hikhik.

Ok hari ini 1st day kat office,
aku n ahli-ahli office di floor aku,
merancang buat Raya Open House.


kami plan masa bulan Ramadhan lagi..
alang2 kita buat Open House kat office.
dan harinya ialah hari ini.
wow meriah sangat2.
Macam2 makanan ada.
Ketupat daun palas, Ketupat kacang,
Ketupat Nasi, Nasi himpit, Lemang,

Rendang Ayam n Daging,
Serunding Ayam n Daging dan

tak lupa biskut raya yang pelbagai jenis.

So enjoy la gambar2 yang telah disnap ini yer..hehehe..










Mari rebut makanan..whahaha




"Jemput la makan"kata mereka..
hikhik

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...