Isnin, 6 Oktober 2008

7th Floor Open House@TMS

Salam buat semua..heheh hampir sminggu aku bercuti
so blog pun kena la bercuti..
raya sakan aku tahun neh..mcm raya2 tahun lepas..
raya aku tetap meriah..
kad raya dah antar, sms raya pun dah antar,
e-card raya pun dah antar.
dan tahun ni jugak record tercipta sms raya aku dapat..
byk gila
sampai msg memory handset aku full..
wahahaha.
maaf la sesetgh sms aku tak sempat balas..
bukan apa handset aku kena barred...hikhik.

Ok hari ini 1st day kat office,
aku n ahli-ahli office di floor aku,
merancang buat Raya Open House.


kami plan masa bulan Ramadhan lagi..
alang2 kita buat Open House kat office.
dan harinya ialah hari ini.
wow meriah sangat2.
Macam2 makanan ada.
Ketupat daun palas, Ketupat kacang,
Ketupat Nasi, Nasi himpit, Lemang,

Rendang Ayam n Daging,
Serunding Ayam n Daging dan

tak lupa biskut raya yang pelbagai jenis.

So enjoy la gambar2 yang telah disnap ini yer..hehehe..










Mari rebut makanan..whahaha




"Jemput la makan"kata mereka..
hikhik

20 ulasan:

penny stock software berkata...

im your favorite reader here!

ZaritH berkata...

masih dlm mood raye dh kena keja kan?? xbeshhhh~

zOnE 86 berkata...

Amboi siuknye~ ahaha selamat hari raya!

Razies berkata...

Salam bash..
Seronok jugak ye..kepengen mau gituan loe..hehehe..
hantar2 lah kueh2 tu kat aku bash..
aku lapar nih..hehehe...

Aleeya berkata...

byknye kueh rayaaaaaaa, kenyang perot mkn jamuan raya/open house ni kan..

BasH berkata...

Penny,
yalah tu...

===================================

Zarith,
hehe a'a mood raya sampai demam2..siap amik MC neh..kihkih

===================================

Bob,
hahaha ye bob amat siuk...mat hari raya gak..

BasH berkata...

Razy,
haha ko buat la kat opis ko event cam aku buat tu ..siuk abis ooo..
mau post ka? kang berkulat plak biskut2 tu..heheh

===================================

Aleeya,
mmg byk kak..sampai beribu2 lemon...
mmg kenyang puas sangat..event yang dirancang sukses.

Superb GURU BaniHassim berkata...

pesta makan2....!
yeay...
mari memperut...!

~ mizzAmy ~ berkata...

~ dah siap buat jamuan raya dah kat ofis dia.. ~

KAKTINY berkata...

wah.. meriahnya hidangan...

Jemput Datang Beraya Rumah kaktiny pada 18.10.08 yer...

IdaShah berkata...

syiokk arr ada makan2
ofis aku x buat lg jamuan raya

zino berkata...

nak meriah makan makan tu..opis zino minggu depan baru nak buat openhouse..

nindya berkata...

Asik bgt makan2 di kantor habis Lebaran.. kalo di kantorku makan2nya sebelum Lebaran aja.. habis lebaran gak makan2 lagi, puasa..hehehe...

fieza berkata...

wah...

applepie berkata...

camat ari rayer awak...raya sakan nmpak.. :)

ryann berkata...

meriahnya celebrate kt ofis

eedany berkata...

meriahnya office uols!

makan berebut-rebut tu yg best tau!

:)

Mak Su berkata...

selamat hari raya bash, meriah ek, kat sini tak dak open house gitu (makan2), sebab tak de sapa nak arrange kan...uhuhuhu

BasH berkata...

Untuk ke semua anda,
hehehe yeah mmg meriah, puas kalo makan2 neh...post-mortem mengatakan majlis tersebut sukses.puas hati smua org suka. heheh.

ciksue berkata...

yang pasti gambo nad n nanim sesuai jadi cover buku resipi...aaaaaaaaaaakakakakak

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...