Rabu, 17 September 2008

Main masak-masak!!!!

Wahaha title macam tak serius je heheh
tapi betul weii,
aku n kawan2 main masak2..lalu bila sudah selesai masak
kami makan ooo..
yeah itula aktiviti kami ketika berbuka puasa weekend lepas.
main masak-masak..heheh
apa kami masak untuk berbuka puasa,sila lihat foto2 yang telah disnap itu.
anak2 teruna yang masak untuk 6orang makan.

Ikan Kerapu Sweet Sour(aku masak neh)wahaha.
Yang menggorengnya ikan, insan lain(Poseng diberi nama)


Ayam Masak Lemak (ini Poseng yang masak)


Ini Kerabu Kangkung(aku masak wahahah)
dorang kata macam ulat..hampeh tul.tapi korang telan licin jugak.kan.kan.
Dish neh kalo kat Eden Restaurant@KLIA mau RM17.
ini masak sendiri kira just RM3 je.


Ini Udang Goreng Tepung..(Mus n Fat yang masak)
setelah aku mengajar dorg kupas udang kasi cantik.
cantik kan udang tu..wahahah.


Ini Telur Bistik (Mus n Poseng punya resipi)
telan jer...wahahha



Ini adalah hidangan lengkap kami. Tetap juga beralaskan paper lama.
hehe..anak2 bujang la katakan.Makan dengan puasnya..Syukur
Alhamdulillah.


bigfoot: Kepada Bai..nanti la aku wat tagged ko ya ..tak sempat aku nak selitkan.hehe.

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...