Jumaat, 11 Disember 2009

Mimpi aku

Sebentar tadi aku bermimpi,
kawan aku kasi aku duit rm300 lebih...wow..hehehe hutang lama katanya..
tapi itu kawan jauh yang sudah lama aku tak ketemu,
lama sangat, macam mana pula aku kasi dia hutang..hehe
rasa macam betul je..rasa girang, gembira smua ada.
tapi macam main kejar2 lak...dia kejar aku nak kasi duit,
tapi macam dia susah nak mendapatkan aku nak bayar hutang tu.
mungkin la mimpi tu petanda ada rezeki nak masuk tapi sangkut2 sket,
heheh amin...murah rezeki aku.

-end-

Rabu, 9 Disember 2009

Bubba Gump Shrimp, The Curve

Eat here before, but sorry not suit me. All the meals here not really give me satisfaction. Oily food and all the shrimp/seafood..errggh..hehhee..but it was ok.
Still boleh telan..
Disappointed with the drink that i choose. All my colleagues enjoyed their drinks. Not me.. ahahhaha mix drink taste like cough syrup. =P not into it.

The price OMG..heheh quite expensive...but its free...siapa peduli..hehe just ate them.
Maybe this is my 1st time n last time to eat here. Tapi kalau ada
yang mahu belanja...join aja..hehe
-end-

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...