Sabtu, 7 Jun 2008

Sihir Yang Menyakitkan:Long Khong 2

Mencari ruang waktu
untuk bersama teman-teman,
apa lagi gi menonton wayang citer seram
wahahaha..


Long Khong 2
ini crita kesenambungan dari Long Khong pertama..
so siapa2 yang tidak menonton
filem yang pertama dulu
mungkin akan timbul pelbagai
seribu satu persoalan
dalam kepala hotak korang
hehe..
nak kasi paham gi cari
DVD Long Khong pertama dulu..
Lakonan mantap dari
Napakapar Nakaprasit n Namo Tongkumnerd
dan juga staring-staring lain..
ini.. dia "flashback" balik bagaimana "Ta" n famili
dibunuh dengan kejam secara sihir..
voodoo, katak,cicak,kalajengking,ular,jarum,pisau
semua permainan sihir ada..

saja tambah info..
cicak jadi beracun bila direbus
..cubala..wahahaha


untuk filem ni..aku bagi..
5 bintang
best sangat..puas hati aku tgk
sihir siam yang paling digeruni n ditakuti..
hmmm..
apalagi jom la ke wayang..
sbb tu jangan menyahut..
dikala nama kita dipanggil masa tgh tidur..
hehe....bahaya...


Khamis, 5 Jun 2008

Sekali sekala je...

Hujung mggu,
aku menghabiskan seharian waktu aku disini...



aku wat apa??..hehehe...saja isi masa lapang.
Di sini kan
ada orang tempek2 powder...
spray sana.. spray sini.. hikhik..


Banyak lak pilihan baju aku nak pilih..
hmmm...


akhirnya ini antara yang dipilih..


wahahahah..
hari yang sama juga..
ada majlis kahwin kawan aku
di mana kedua mempelai classmate ku masa form4 n form5
aku gi sana dgn kawan aku,
itupun udah lewat..
orang dah nak kemas2 da meja

tapikan jadi tetamu terakhir dapat doorgift banyak..
siap ditapau lagi makanan bawa balik.
heheh best..
"Dira & Sudin"
Moga korang kekal ke anak cucu..

Bigfoot: Makin dekat deployment projek, makin kesibukan aku ini..Pasal kenaikan minyak..byk dah blog2 lain komen..so xnak tensen2..kita epykan diri..hehehe...think positif...tingkatkan usaha...
terus bertekad cemerlang.

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...