Isnin, 21 April 2008

Tangisan @ Putrajaya...

Bebaru nie aku ada sembang ngn opis mate aku yang mana rakan sembang rapat aku...saja sembang2 kosong, sekali aku snap muka dia..wahahaha



Dia kalu buka mulut..fuh non-stop...we talk, talk n talk...sampai masuk bab crita bilik server klien kitaorg berhantu....dulu dia "programmer" skrg tukar post jadi "system analyst"..kami still dlm projek yang sama.... pastu dia crita lak bab makcik dia ada kerja kat 1 kementerian kat putrajaya...n kadang-kadang kalu kerja lebih masa sket kan..mesti akan dgr bunyi mcm org dok nangis..hurmm..

aku snap lagi pic dia.. wahahaha


ehhh dah nampak muka sket....cukup la...xleh byk2..... kami sembang bab "ghost" mcm "neverending story"...kwn aku ni nama Annette Thomas...kalu aku jalan ngn dia, org2 laki yg tengok dia mmg xlepas mata tgk...aku juga la kena jadi guardian dia.. byk kali dah dia kena sakat2 ngn guard2 yg keja kat satu kementerian kat putrajaya nie..hishhh....

Kementerian-kementerian bersebelahan.....sana ada "ghost" tak? hikhik

Congkak---Sekadar Seraman Sound System..


Jumaat lepas jam 11.45mlm....kwn2 sekaki, lepaking,studying,manjaing, makaning, merapuing..mengajak menonton midnight movie...yang bertajuk Congkak...


Mmg tertunggu la nak tgk filem seram ..wa punya fav la katakan...dr segi jalan cerita biasa2 aja...tp sound system mantap...kasi terkejut org...sblum terkejut sempat gak la tarik baju n seluar kwn aku kat sebelah...wahahah....nak kasi kurg terkejut.. tp overall cerita biasa aja..

Lokasi tempat tontonan dekat the Mines..tempat tu masyaallah aku kasi 1 bintang jer...hampeh,busuk, sampah, x terurus.. mmg aku xtau nak ckp pengurusan tempat tu...


So kalu nak dgr sound system yang bagus..g la tgk Congkak...for sure tak hampa punya...

Bukan lokasi sebenar...ini kat Centre Point Kota Kinabalu
tahun 2004(aku berdiri d tgh2)


Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...