Isnin, 21 April 2008

Congkak---Sekadar Seraman Sound System..


Jumaat lepas jam 11.45mlm....kwn2 sekaki, lepaking,studying,manjaing, makaning, merapuing..mengajak menonton midnight movie...yang bertajuk Congkak...


Mmg tertunggu la nak tgk filem seram ..wa punya fav la katakan...dr segi jalan cerita biasa2 aja...tp sound system mantap...kasi terkejut org...sblum terkejut sempat gak la tarik baju n seluar kwn aku kat sebelah...wahahah....nak kasi kurg terkejut.. tp overall cerita biasa aja..

Lokasi tempat tontonan dekat the Mines..tempat tu masyaallah aku kasi 1 bintang jer...hampeh,busuk, sampah, x terurus.. mmg aku xtau nak ckp pengurusan tempat tu...


So kalu nak dgr sound system yang bagus..g la tgk Congkak...for sure tak hampa punya...

Bukan lokasi sebenar...ini kat Centre Point Kota Kinabalu
tahun 2004(aku berdiri d tgh2)


7 ulasan:

haja berkata...

aha la...kt mines tu mng busukkk..pasni leh tuko mood g gsc alamnda plak..huhuhu
*tq singgah blog i*

*SiRibenMerah berkata...

huhu.. menjeles..
Haja, yg u g ajar2 dia tgk tempat lain apesal lak ntah =P

Bash berkata...

Adoiiii...asal menjeles lak nie...takpa2 smua dapat sorang sket..hikhik...

haja berkata...

alamak...i kena marah la ngn teacher...takottt nye...tuko mood ke gsc tu tuk i ngn hubby je...incik bash silalah jgn pegi ye..nnt kena marah..huhuhu

*SiRibenMerah berkata...

relax la Haja.. tgh bengang sbb time I study dulu x wujud lagi GSC kt alamanda tuh.. haishhhhh =P

fermentas berkata...

huwaaa..seluar n baju akulah yg jadi mangsa neh..hehe ada gak muka aku eh kat dlm gmbar ne rupanya..ekekeke

bash to haja,missRiben,Fermantas berkata...

haja,
hahaha miss riben tu melawak je tu..


missRiben,
Jgn la bengang,bwk byk bersabar..hikhik..skrg gsc dah ada..dtg la tgk..kann

mr fermantas,
TQ la byk2, sbb kasi seluar n baju utk i tarik..wahahah..yeah gambar kita zaman berjuang dulu..chaiyok..

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...