Rabu, 13 Ogos 2008

Aku kembali!!!

Salam buat semua, aku kembali berentap ke dunia blog setelah
hampir 3 minggu aku off..hehehe
aku outstation..jadi tak sempat mau online.
kemudahan internet ada tapi kekangan masa tidak mengizinkan.
skrg aku sudah ada di rumah..masalahnya lagi internet di rumah ada problem
kejap mau idup kejap mau mati..

so aku sekarang mau kongsi experience aku semasa outstation.
takda la menarik pun. tapi unik jugak la..wahaha..
aku berpusat di Muadzam Shah..MRSM Muadzam Shah...
trima kasih kepada Guru-guru MRSM Muadzam Shah
kerna kerjasama yang diberikan dan
MRSM Alor Gajah, tunggu kedatangan ku..hehehe

semasa di sana, aku stay di Rompin Beach Resort.. tepi pantai...
sayang sayang, aku ngak sempat nak jenguk pantai dr dekat..
yalor..abis keja sampai aja resort..hari dah malam...pantai pun x nampak
tiada lampu...sampai la tamat tempoh outstation aku.
tapi makanan laut sana tiptop,murah amat.
puas aku melahap..tambah2 kena sponsor oleh bos besar..hehehe
aku makan dan makan...aduh berat badan dah naik agaknya..hikhik..
sebab
lokasi Rompin dan Muadzam Shah 56Kilometer iaitu 45minit
...
kami dipelawa Pengetua MRSM
tinggal di rumah tetamu..ok la tu...
walopun rumah tetamu, kelengkapannya cukup..
ada 3bilik tidur, 2kamar mandi, dapur dan juga tv berastro..wahahahah..
tapi malam di Muadzam Shah tidak hidup...
mati kutu juga la kami..hikhik..
skrg aku sudah kembali ke Office..
rasa macam aku dah tinggalkan office dekat setahun..wahahaha
nanti kita outstation ke MRSM Alor Gajah dan MRSM Kuala Kubu pula ya..

bigfoot: gambar2 yang aku snap, kemudian aku masukkan ya..

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...