Rabu, 7 Januari 2009

Im attracting backstabbers without any knowledge...??


Gambar ini adalah tahun 2004
mereka ini adalah antara my best friends ever masa
di University dulu.
Sekarang dah beranak pinak pun korang.
1st time kitaorang makan steamboat..

Eh entry aku bukan pasal ini tapi pasal lain...
aku dapat satu present dari kawan, Ng Chee Woi,
dia kasi review pasal karektor aku guna DOB n nama aku.
hahaha aku ketawa je baca..mmg nak kata sebijik betul?
tp agak betul a..mmg psikologi ahh..

CHARACTER :
1. It possesses strong analytical power.(Haahah)
2. Being analytical, he becomes a learned person. (true)
But if
3. the person analyzes incorrectly, it will lead to 'greed'. (no komen)
4. An entertaining being and good in public relations.
(sila tanya kawan2 aku, xpun staff2 kat KDN n MediaPrima sana haha)
5. A born leader and has strong authority. (kahkah aku bukan kuku besi)
6. Has a spirit of righteousness. (haa ini sentiasa ada)
7. A lot of attractions from the opposite sex.
(ini mmg aku tergolek, sebab amat2 tepat hahaha)

TRAITS OF INDIVIDUALS:
1. Talkative (wow adakah ini ancaman kepada aku? haha)
2. attract backstabbers without any knowledge...
(ini sangat2 aku stuju, mmg byk, aku pun tak paham, kenapa la
byk sgt backstabber attract kat aku??)
3. leads to achieve goal... (a'a yala tu)
4. A bust planner/organizer, always under pressure...
(tapi aku bijak mengatasi stress, hahah)
5. Spend money on entertaining friends.
(hahaha kalo anda fun, mmg aku spend korang, kalo tak, silala blah)
6. Spendriff...Your supporters would come and go easily.
(ini la kelemahanya adoii)

Isnin, 5 Januari 2009

Korang suka la tu kasi aku tekanan...hahaha

Piala Sumbangsih bukan milik Kedah..
Kedah kalah dengan Selangor 1-4,
apakan daya bola itu bulat...
boleh golek ke mana2 gawang gol yang ia suka..
kehkehkeh..
ibarat Kenari patah sayap kena pijak dengan Red Giant Pendek..hehehe..
alah baru sekali..korang dah kecoh2...hehehe..
yang tak tahan tu sms tak henti2 masuk nak maklumkan kat aku kata
Kedah kalah...
budak-budak selangor lak tu..semangat tul korang yer..
hehehe..
Pastu ada pulak anak pak menteri belia dan sukan neh,
lagi semangat, trus call aku
nak kata Kedah kalah...
selamat masa tu aku tgh driving..xda la emosional sangat..hehe
bagus juga aku tak tengok malam tu..
kalo tak lagi la aku tak keruan..
Ala baru sekali weiiiiiiiiii..
korang tunggu je nanti..
Kenari Nak Terbang Tinggi..

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...