Khamis, 18 Jun 2009

Akhirnya aku ada!!!!

Akhirnya aku menjadi gagah kembali.
wahahaha.
2bulan yang sgt sibuk buat aku.
sampai nak duduk kat tempat dlm opis aku pun tak sempat.
nak goyang kaki relax2 jangan harap.
now aku dah nampak sinar itu kembali.
goyang2 kaki atas tempat duduk aku,
sambil2 borak2 dgn opismate aku..
tak sabar nak tnggu saat itu kembali lagi.

igt aku nak post pasal vacation aku ke surabaya,
tapi nanti lah..dah berkulat aku simpan posting tu,
hehe.
igt nak kuar tgk wayang weekend neh..
pastu pegi hilangkan rasa gundah yang gulana ni..

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...