Rabu, 18 Mac 2009

Aku di Dusun Pak Aku!!!

Sekarang aku lagi on leave.
bercuti rehatkan minda aku.
kuang kuang,
aku ikut abah aku gi dusun dia,
tgk2 berkembangan pokok2 buah kat situ.
meh aku perkenalkan dgn sebahagian pokok2 yang ada.
ini view dari atas dusun tu..tinggi oo.luas.



Di atas adalah buah pokok jering...


haa ini pulak..bunga manggis yang baru nak berputik..
syoknya ni time nak kait buah manggis..


dan ini pula bunga buah durian, king of fruit..wangi oo bau dia.
Yang sebelah itu buah yg masih baby..hehe.


yang ini pula bunga buah dukong..mercik orang kata bunga dia..


ini bunga buah limau nipis...bau dia pun harummm..wangi oo.


tetiba ada pulak tupai hutan..hihih dlm sangkar..
suka tupai ni curi2 makan dan
yang sebelah tu burung serendik@kenari..hihi...
suka makan curi2 jugak..

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...