Khamis, 10 Januari 2008

Spirit-spirit Wherever U R???? Episod I

Beberapa bulan lepas, ada la sorg kwn aku nie, kongsi cerita dia .. dia main "spirit coin" ngn sepupu sepapat dia... mesti smua biasa dgr kan pasal "spirit coin".
masa tu dia kata dorg smua main pakai darah baru ada kesan sket.power sket. syok-syok dok mengayat2 tau tau "coin" gerak..
kawan aku kata, kalu main "spirit coin"...kita bleh tanya ja soklan apa kita nak tanya, tp AWAS jgn tanya soklan yg bleh perangkap diri kita.
Sronok dok tanya spirit tu soklan, tetiba "spirit" tu mintak tolong...
kwn aku kata lagi..sepupu dia tetiba tanya nak tolong apa...
Nah soklan perangkap utk spupu dia,kwn aku kata. Trus smua gelabah....
"Spirit" tu kata...dia nak minta tolong bukakan mata dia, sbb masa dikebumikan katanya mata dia lupa dibuka..."spirit" kata lagi..dia skrg ada kat dapur...turun la bawah..

kawan aku n smua sepupu dia cuak n panik... tetiba bunyi benda jatuh kat dapur...

"coin" yang tadi dok gerak tetiba diam..xda sapa pun yg berani turun kat bawah...n sampai skrg dorg xtau kenapa tetiba "spirit" tu hilang.

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...