Khamis, 29 Januari 2009

Takat hari nie.

konon nak off blog, tp semangat bloging still ada..
kehkeh.
ari ni, 1st day masuk opis lepas cuti panjang,
so byk la kerja-kerja ku yang berbaris panjang,
awal pagi trus dapat panggilan dari klien..hadoi..
lepas tue satu hari trus ja telfon aku dok bunyi sakan..
selamat henfon aku lagu Jason Mraz..(Wordplay)
so aku biar je lama2 henfon aku berdering..hahaha

Today lunch kat Old Town Kelana Jaya...went out
dgn opismate, jenny,waipei,simon,annette,edwin,
makan apatah nama dia..
walopun x sedap tp itu rzeki aku hari ni yedak...
kitaorg sembang pasal kawin..
topik ni ja yg kami pandai..hahah..

mggu depan, jadual aku lagi ketat ...pack...xsempat nak rehat kali..
nak maki, aku tak reti maki, nak mencarut, itu pun aku xreti..
membilang hari nampaknya.


Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...