Selasa, 24 Ogos 2010

Share cerita orang.

Hallow...permintaan ramai supaya cerita horror dikembalikan..hehe
tapi rasanya semua cerita hantu aku dah habis kot..pengalaman aku, semua dah aku tulis.
so sekarang aku share lah pengalaman teman n kawan-kawan aku pula.

ini waktu kawan aku di kampung nya. di sabah.kampung dia di Sipitang, Sabah.
hehe nama pun dah ancient kan wkwkw... dia bagitau la, waktu dia kecil-kecil dahulu, selalu dia main dekat-dekat kawasan rumah dia tu..tapi kan kawasan rumah dia aku dah sampai...
huhu jarak antara rumah-rumah jiran jauh sangat. pastu pula, sawah padi keliling.
sawah padi pula bukan jenis macam kat semenanjung ne rendah-rendah.. kalo ko sembunyi dalam sawah padi tu...memang tak kan nampak batang hidung orang langsung.
hihi begitu tingginya pokok padi itu.
dan dia bagitau la.kadang-kadang waktu main dekat-dekat nak senja tu, dorang nampak pocong..aiyo choi sangat.boleh pulak ko nampak pocong kan..huhu..nampak kelibat dia macam tu..mujurla tidak diganggu.if not lari tak cukup tanah..wkwkwk..kalo tak cukup tanah ko lari, ko lari la lagi atas air pulak..=P.
aku ne paling pantang dengan pocong, seram. walopun cenah tak nampak muka. tetap seram bagi aku.
sebab itu rumah mereka ne tinggi-tinggi, bukan atas tanah..huhu eya meh?

di astro channel pun skrang dok sebuk menayangkan cerita pocong. segala macam pocong mereka tengah tayangkan sekarang....ish ish ish..

oklah..selamat berpuasa.

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...