Sabtu, 20 Disember 2008

Histeria; worth to watch...


Macam biasa sebagai peminat cerita-cerita seram..
filem ini pasti aku tonton.
best juga laa aku melayan wayang Histeria ne..
ada scene2 yang membuat bulu romaku berdiri.
tapi ada banyak gak la part yang boleh dipertikaikan..
sebab hantu jembalang sampai membunuh...
rasanya tuan director kena byk lagi buat research..hehe

aku rasa tajuk dia kot tak sesuai..
heheh...patut letak le Khadam ke baru sesuai..
sebab sampai membunuh kan..hehe
Khadam je buat keja2 tu...

Jom kita nonton filem Histeria..
bintang kasi 3.7/5Align Center

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...