Sabtu, 20 Disember 2008

Histeria; worth to watch...


Macam biasa sebagai peminat cerita-cerita seram..
filem ini pasti aku tonton.
best juga laa aku melayan wayang Histeria ne..
ada scene2 yang membuat bulu romaku berdiri.
tapi ada banyak gak la part yang boleh dipertikaikan..
sebab hantu jembalang sampai membunuh...
rasanya tuan director kena byk lagi buat research..hehe

aku rasa tajuk dia kot tak sesuai..
heheh...patut letak le Khadam ke baru sesuai..
sebab sampai membunuh kan..hehe
Khadam je buat keja2 tu...

Jom kita nonton filem Histeria..
bintang kasi 3.7/5Align Center

16 ulasan:

ryann berkata...

memang nak tengok.

CAHAYA berkata...

jembalang ni ape eh? khadam tu macam kuli ke? Bukan eh?

Adoi lah.

taq berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
BasH berkata...

kakyan,
tgk kakyan...best gak ne.

=================================

cahaya,
jembalang tu mcm jerangkung a,,heheh..mcm2 mana la org melayu neh suka bg..species sama gak kot..
a'a khadam tu mcm kuli a..

Tony berkata...

seram sekali kah mas?

BasH berkata...

tony,
seram juga tony...hehe

~ mizzAmy ~ berkata...

~ dah ramai kata citer nih best. nampak gayanya nak kena pi tengok la nanti. ~

BasH berkata...

Mizamy,
a'a best crita neh..gi tgk cepat nanti tak sempat ooo...

Amer Yusof berkata...

histeria, well made dan bagus. cuma sy masih ternanti-nanti filem seram yang masih berlandas kepada hakikat rukun iman. tak guna terjerit2 kalau takde bayang agama...setiap agama ada cara utk halau hantu, kenapa x diletakkan dalam seluloid, boleh jek utk didik penonton.

p/s: cantik dan ringkas blog awk, sy sedang follow. lawatlah pulak blog sy.

GadisHijau berkata...

membe aku cakap tak bes citer ni..review mane satu aku kena denga ni?huhu

BasH berkata...

AmerYuof,
hehe yeah betul gak tu...semua kena landaskan rukun iman, cant agreed more. ok bro nanti aku gi lawat blog ko ya.btw thanks.

===================================

GH,
mesti gadis ko tu xpandai tgk citer hantu..wahahha..ko kena gi tgk sndiri baru ko taw...sbb lain org lain pandangan..

AzRi AzyAn berkata...

br ku tgk td..
x suke tgk pocong.
walaupon tu dorg main2.
ouh takot!

BasH berkata...

azri,
a'a sama a...gw pun xsuka pocong...haha pejam mata sebelah..wahahah..

aie akaike berkata...

aku paling tak suke tgk cite hantu. huh.

aie akaike berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
BasH berkata...

@aie,
hahah best oo citer hantu.

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...