Khamis, 1 Januari 2009

2.35am...Aku takleh nak tidur...

Today is 1st January 2009.
and this will be my 1st entry for the new year; 2009.
time is killing me, cant close my eyes..
1 sheep, 2 sheeps, 3 sheeps, 4 sheeps, 5 sheeps...
merapu dah aku..wahahha

ada la seorang budak Jordan ni comment kat aku,
dia kata mana hilangnya cerita hantu...
jawapannya; cerita hantu tetap ada maaa
tapi tggu waktu masa yang sesuai sahaja...

aku nie, nak kata ramah takda la ramah,
tapi orang tetap kata aku banyak cakap..ramah ke tu a?
hahahhaha.
and 1 day, entered the lif together with this guy..
dia antara orang kuat di apartment aku neh..
orang rukun tetangga, punya bini 1, anak 3.
dia tanya aku..."stay sorang ke kat umah tu.."
aku pun jawab, "A'a, saya stay sorang"
dia balas, "Berani ek, tak takut ke?"

aku pun senyum shaja,(kasi pahala sket kat dia).

dalam hati aku, Takut? nak takut apa..
puas aku fikir, apa yang perlu aku takutkan.
hehhehe,
kalo dia maksudkan yang mistik...
kenapa kita perlu takut pada yang makhluk juga?
kalo dia maksudkan yang nampak,
bukankah itu tugas dia sebagai rukun tetangga..
hahahahha.


7 ulasan:

Dakjaat™ berkata...

org kuat rukun tertangga? dok kat area mana ni? ekekekeke! ;p takut dok sorang2 laa tu ...

GadisHijau berkata...

ape niat encik rukun tetangga tu ckp cmtu?kalau dia ckp ngn aku sah aku lempang dia..menakutkan org je, haha
tp ko xde denga citer ke pasal kwsn flet kita ni beb? dorang ckp ade hangtuuuu..wallahua'lam aku xsure..

~ mizzAmy ~ berkata...

~ ada 'benda' ke kat situ? rasanya cam tak dek apa2 pun kan? ~

CAHAYA berkata...

haha. takut kat Allah je. DIA Maha berkuasa. :)

Flaren's World berkata...

btol ckp CAHAYA..takut hanya pada Allah yg Esa...

aie akaike berkata...

wuuu... jgn pandang belakang..

BasH berkata...

@dakjaat,
aku dok kat area damansara ooo.

===================================

@jijah,
hahah ko penampau je kwn tu kalo dia cakap mcm tu kat ko..hehe..yeker ada hantu? aku xpenah dgr lak apa2..

===================================

@mizamy,
ntah sy pun xtau la..ada benda ke tidak...c jijaj ne saja wat suspen.

==================================

@cahaya,
heheh ya betul..sokong sangat2.

==================================

@flaren,
yeah..sokong gak..

==================================

@aie,
hahah yolah jgn pandang belakang...
aku rajin benar nak tgk kiri kanan depan blakang

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...