Isnin, 5 Januari 2009

Korang suka la tu kasi aku tekanan...hahaha

Piala Sumbangsih bukan milik Kedah..
Kedah kalah dengan Selangor 1-4,
apakan daya bola itu bulat...
boleh golek ke mana2 gawang gol yang ia suka..
kehkehkeh..
ibarat Kenari patah sayap kena pijak dengan Red Giant Pendek..hehehe..
alah baru sekali..korang dah kecoh2...hehehe..
yang tak tahan tu sms tak henti2 masuk nak maklumkan kat aku kata
Kedah kalah...
budak-budak selangor lak tu..semangat tul korang yer..
hehehe..
Pastu ada pulak anak pak menteri belia dan sukan neh,
lagi semangat, trus call aku
nak kata Kedah kalah...
selamat masa tu aku tgh driving..xda la emosional sangat..hehe
bagus juga aku tak tengok malam tu..
kalo tak lagi la aku tak keruan..
Ala baru sekali weiiiiiiiiii..
korang tunggu je nanti..
Kenari Nak Terbang Tinggi..

9 ulasan:

Dakjaat™ berkata...

ngeh~ ngeh~ ngeh~ kalah lagi , takpe2.. ada banyak perlawanan lagi ... hooo~ =)

Kristina Dian Safitry berkata...

baca postingan bash jdai ngakak dewe aku..he..he..

GadisHijau berkata...

ayat menyedapkan ati sendiri ke Bash? he he..tp standard r, nama pun bola kejap dok atas kejap dok bawah..apepun aku x amek port walaupun aku dok port klang ha ha..tahniah pd yg menang, pd yg tewas rezeki korang lepas ni la tuh..

BasH berkata...

@dakjaat,
eh apa lak kalah lagi, baru skali la..ko neh...ish ish..hehe

=================================

@dian,
heheh kenapa kamu dian..hehe.

=================================

@jijah,
hahah lebih kurang la...hahhaha,
betul2, nanti bleh cuba lagi..byk lagi fight.

CAHAYA berkata...

tertekan ke ni? patutlah makin rendah! hehe.

CAHAYA berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
GadisHijau berkata...

oit..aku baru teringat ini ari ari kejadian hang kan? maklum la sama bulan dgn aku, sure aku ingt, he he..selamat ari jadi norh..yg pasti umur kita masih dlm lingkungan remaja lagi kan..ha ha

mohdrizalyusop :) berkata...

kan aku dah ckp..bola tu bulat..ekekke.. :)

BasH berkata...

@cahaya,
hahahha xda la tekan sgt, besa2 je..

===================================

@jijah,
a'a hari ini kejadian aku...wah tq tq sbb still igt..yeah umur kita still remaja..haha..

=================================

@moque,
hahahah betul la moque, bola tu mmg bulat....skrg aku sudah percaya.

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...