Sabtu, 19 Disember 2009

AVATAR Premiere Screening

Pergi menonton Avatar..make my jaw dropping...dah la free hehe
thanks tukang sponsor..Nuffnang..The movie was really awesome..super duper great..
CGI dia mmg canggih dan sangat hidup.

Jalan cerita pun sangat menarik, ada naik turun.

Sepanjang cerita aku just diam dan menikmati kecantikan CGI yang dihasilkan.
Sedikit humor yang diselitkan menjadikan
filem ini lebih menarik.
Menonton filem ini membuatkan aku terasa aku seperti salah seorang ahli clan dan pemain watak yang ada. Aku kasi 4.9 bintang dari 5...giler ah...
wahahha..
-end-

Selasa, 15 Disember 2009

Happy Belated Birthday Gaddaffi Ismail Sabri

Amik kesempatan ini nak wish epy belated besday to my friend Gadaffi Ismail Sabri (Dafi) yang ke 21.
wahaha maafkan aku boy...
gue sudah explotasi nama ko n gambar ko yang tidak pernah dikuarkan di mana2 ini ..
hahahah

Btw di bawah ni pic adik nya, Nashriq Ismail Sabri, pandai main gitar oo dia..hahaha
dan dia juga ada bandboy sndiri.
So far dia ada buat performance untuk prom night di sekolah2 sekitar Selangor and
small event di kawasan yang sama. So kalu ada antara anda berminat untuk
panggil his band ke majlis anda sila drop ur detail ya..
dan saya akan
maklumkan pada anda bagaimana untuk berhubung dengan beliau.
Thanks in advance.

Nash!!! Bash dah tolong kamu..hahah baikkan..

-end-



Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...