Khamis, 9 April 2009

Ruang waktu untuk berehat...

Kini kerja yang banyak membuatkan aku stress,
berkata yang bukan-bukan, merapu jer..
aku bila stress mula la mulut aku tak henti bercakap..hehe
maaf la kepada my officemate, aznim n simon..
korang telah menjadi mangsa pilihan aku meluahkan stress aku..
hehe. thank you so much once again.

Projet di MediaPrima buat aku stress.
Dah naik muak aku uruskan projek ne.
aku dah xsabar agar projek ni cepat2 abis..aku nak projek baru.
Boss, saya sgt menyesal ambil projek ini..
pak guard2 kat Sri Pentas pun dah kenal aku,
mana taknya dok hari2 muka aku kat sana.
aku pun naik bosan.
nak jugak goyang kaki relax..heheh
tp kadang kalo xda keja jadi bosan pula..
naik beku kebosanan..
ada byk keja stress, xda keja jadi bosan..mcm mana..
apapun aku happy dgn suasana opis..
syok..

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...