Khamis, 9 April 2009

Ruang waktu untuk berehat...

Kini kerja yang banyak membuatkan aku stress,
berkata yang bukan-bukan, merapu jer..
aku bila stress mula la mulut aku tak henti bercakap..hehe
maaf la kepada my officemate, aznim n simon..
korang telah menjadi mangsa pilihan aku meluahkan stress aku..
hehe. thank you so much once again.

Projet di MediaPrima buat aku stress.
Dah naik muak aku uruskan projek ne.
aku dah xsabar agar projek ni cepat2 abis..aku nak projek baru.
Boss, saya sgt menyesal ambil projek ini..
pak guard2 kat Sri Pentas pun dah kenal aku,
mana taknya dok hari2 muka aku kat sana.
aku pun naik bosan.
nak jugak goyang kaki relax..heheh
tp kadang kalo xda keja jadi bosan pula..
naik beku kebosanan..
ada byk keja stress, xda keja jadi bosan..mcm mana..
apapun aku happy dgn suasana opis..
syok..

7 ulasan:

zino berkata...

kerja ni kena happy... tak mau stress hehe

aie akaike berkata...

ok support ko dr belakang. jgn lupe bg komisen.

GadisHijau berkata...

isk isk..busy body btol ko skang ek..patot r jrg nmpak ekau..nmpak 7K je tersadai di kondomaniam kiter, muehehe
ko tau x kedai mamak kesayangan ko da tutup?..huhu

CAHAYA berkata...

Keje aku x banyak tapi aku stress. Bagaimana itu?

BasH berkata...

@zino,
heheh betul bro, tp happy kdg 2min stress balik.hehehe

=================================

@aie,
hahhaha apa ko merapu neh...

================================

@GH
a'a betul bz, ko pun aku lama dah xnmapak...projek baru ke?

================================

@cahaya,
hahahah mgkin pemakanan yang xbetul neh..

GadisHijau berkata...

xde r, aku skang g keje awal pagi, smpai umah lak da gelap..mmg la xkan terserempak..tp kau btol bz neh! huhu

BasH berkata...

@GH,
wow...gigih ko yer skrg...hehehe.
aku suspek a...hehe aku bz jugak..

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...