Ahad, 12 April 2009

Cuti-cuti 5star...

Percutian 5 Stars aku dgn famili di Langkawi...syiok abis..
dengan layan best...check in..takyah di receptionist..







register kat bilik..
before that..di jetty ada pulak orang jemput...
orang resort jemput..wa layan beb..
pastu layan di private beach..



fuh dah la pantai dia pasir putih cantik..
tgk sunset pun terangkat abis..





semua inclusive...
wa makan smua dlm fridge dia tu..
jeng jeng jeng
walopun dah byk kali ke Langkawi,
sbb best tgk laut...
so ini pic yang aku akan share ngn korang smua.
gi Underwater World Langkawi, Cable Car Langkawi, Telaga Habour
dinner di Nelayan yang tak boleh dilepaskan.
acapkali mai Langkawi, mesti akan ke Restaurant Nelayan.(ramai orang)

4 ulasan:

PhataRazies berkata...

Waw...syok lah bash....
hehehe...teringin jugak aku nak g Langkawi...eehehe...
kalau hang stat terus brapa harga package tu kan bagus...hahaha...dpt aku prepare duit terus...hahaha...
have a nice day Bash...hehe

Fauzan berkata...

Waaah...lama tak tengok blog kau ni bash.
akhirnya ada posting jua kau.

:D

Fauzan berkata...

elok kali tu beach.
boleh lah nanti kau ajak saya ke sana.

:D

aini nordin berkata...

bash u duk resort eh??
kt area ne ni??
kuah or padang mat sirat??

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...