Khamis, 1 Januari 2009

2.35am...Aku takleh nak tidur...

Today is 1st January 2009.
and this will be my 1st entry for the new year; 2009.
time is killing me, cant close my eyes..
1 sheep, 2 sheeps, 3 sheeps, 4 sheeps, 5 sheeps...
merapu dah aku..wahahha

ada la seorang budak Jordan ni comment kat aku,
dia kata mana hilangnya cerita hantu...
jawapannya; cerita hantu tetap ada maaa
tapi tggu waktu masa yang sesuai sahaja...

aku nie, nak kata ramah takda la ramah,
tapi orang tetap kata aku banyak cakap..ramah ke tu a?
hahahhaha.
and 1 day, entered the lif together with this guy..
dia antara orang kuat di apartment aku neh..
orang rukun tetangga, punya bini 1, anak 3.
dia tanya aku..."stay sorang ke kat umah tu.."
aku pun jawab, "A'a, saya stay sorang"
dia balas, "Berani ek, tak takut ke?"

aku pun senyum shaja,(kasi pahala sket kat dia).

dalam hati aku, Takut? nak takut apa..
puas aku fikir, apa yang perlu aku takutkan.
hehhehe,
kalo dia maksudkan yang mistik...
kenapa kita perlu takut pada yang makhluk juga?
kalo dia maksudkan yang nampak,
bukankah itu tugas dia sebagai rukun tetangga..
hahahahha.


Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...