Isnin, 25 Ogos 2008

Sepanjang Piala Malaysia. Kedah vs Selangor.

Ini kisah,
aku dah peram dekat 4hari..hehe
Sebelum nie tak sabar aku nak tnggu
final Piala Malaysia,
sudah ku agak team Kedah akan masuk final Piala Malaysia sekali lagi.
so hari yang ditunggu telah tiba,
match diadakan di Stadium Bukit Jalil,
nak masuk kena la pakai tiket,
tapi selamat aku ada kad jemputan itupun sbb aku ikut abah aku..
hehehe




bereh jer..kalo masuk pakai kad jemputan..hehe
bleh gak aku makan free skali..
Ini kerusi-kerusi VIP...aku dok cni a...so aku nak melompat-lompat
ketika goal pun kena sopan-sopan..wahahah. kadang-kadang tersasul gak.
aku duduk sebelah YB ADUN Yan n YB Parlimen Baling..nuu mai Kedah nuu..
hehehe..
Kedah kan Kerajaan Negeri dah lain..
hehe aku pun kena la sopan...gegege.
Ini aku mau tunjuk berbedaan antara 2 penyokong pasukan.
Sebelah kiri suppoter Red Giant(MerahKuning)
sebelah kanan supporter KENARI(HijauKuning)
so siapa lagi keren? hehehe
Tak puas hati lagi...lihat lagi skali supporter HijauKuning neh...
hehe bykkan kan...masa tu aku rasa mcm aku di Kedah je..wahaha.
ada jugak aku sempat bual ama kakak supporter RedGiant, dia kata masa dia
naik tren LRT Putra mau ke Stadium Bukit Jalil..macam kat Kedah..
penuh HijauKuning...heheheh..
Ini masa team Kedah udah selesai panaskan badan.
Ini masa Sultan Kedah n Raja Muda Selangor turun ke padang untuk
diperkenalkan dengan pemain-pemain.
Ini semasa selesai permainan Kedah menang 3-2 dan Piala Malaysia milik Kedah lagi.
sebab Sultan n Raja Muda bangun so kami hadirin pun kena la berdiri.
Alamak gambar Raja Muda Selangor agak kabur..
Maafya aku tak dapat snap gambar
semasa permainan berlangsung..iya kusyuk melihat permainan maaa..
Ini masing2 rebut mau snap gambar Sultan.
Dan akhirnya Sultan Kedah dan Raja Muda Selangor berangkat pulang.
Kiri Sultan Kedah n kanan Raja Muda Selangor.
Angkat sembah sambil snap pic..heheh
bigfoot: lappy aku tak sempat repair lagi...

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...