Ahad, 21 September 2008

Berbuka Ala Pakistan...

Di hari nuzul quran lepas,
officemate ajak aku n teman sekerja yang lain
berbuka di rumah dia.
dia nie software engineer ni office aku.
orang pakistan..wife dia malaysian.
so kami yang lain pun apa lain,
bak kata orang rezeki jangan ditolak.
yerdak..heheh,
dia kata wife dia akan masak ala pakistan..fuhh..
terangkat abis neh..
aku pun x igt nama masakan dia neh so korang
tengok je la yer..hehe


ini macam nasi daging, sbb dalam dia banyak gila daging.


ini pulak nama dia Dam Kebab...daging hancur..sedap neh.


ini pula ini tenggiri, aku tak ingat nama dia.


ini pula ayam apa tah...pedas2 hujung lidah..


ini hidangan lengkap kami berbuka..lazat habis..
Thanks to Imran and wife Siti Sarah, for the delicious meals.
abis makan kami solat maghrib n bersantai kejap rehatkan
perut yang kenyang.hehe.


ini aku snap picca dari balcony rumahnya.Apartment mewah..yerdak
hehe.

Next.

Bulan lepas aku oustation gi Kuala Rompin.
Stay kat Rompin Beach Resort(RBR)
boleh la tahan kat sini.


ini ruang tidur RBR.


Ini ruangan perkarangan resort ini.cantik juga la.



Bilik aku mengadap swimming pool. tapi aku tak berkesempatan mandi.
Sini ada kelengkapan Gimnasium, Pusat Karaoke dan Dewan.
dan ada pantai..lupa nak snap pic pantai..


Tanpa diduga, bunyi bising di luar room aku..
ada sepasang burung Enggang..
wahh live aku tgk burung ni bebas tanpa kurungan.
Selalu tgk di zoo atau taman burung jer.
ok Selamat Berpuasa.

bigfoot: Rempah Cap O dah ada di Tesco2 di seluruh negara..hehe sila la dapatkan.

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...