Sabtu, 19 Disember 2009

AVATAR Premiere Screening

Pergi menonton Avatar..make my jaw dropping...dah la free hehe
thanks tukang sponsor..Nuffnang..The movie was really awesome..super duper great..
CGI dia mmg canggih dan sangat hidup.

Jalan cerita pun sangat menarik, ada naik turun.

Sepanjang cerita aku just diam dan menikmati kecantikan CGI yang dihasilkan.
Sedikit humor yang diselitkan menjadikan
filem ini lebih menarik.
Menonton filem ini membuatkan aku terasa aku seperti salah seorang ahli clan dan pemain watak yang ada. Aku kasi 4.9 bintang dari 5...giler ah...
wahahha..
-end-

6 ulasan:

INDRA QIRANA berkata...

menarik cerita ni..nak bagi berapa bintang?

BasH berkata...

@indra aku kasi 5bintang...mmg taraf 5bintang..hehehe

lyn_choong_jr. berkata...

i kasi cite ni 5 bintang..lebih pon ok..mang bes gilerh kan!

lala berkata...

siiipppp, fiLmny ok..

Tanpa Nama berkata...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Marissa berkata...

sependapat!!!!!!

I love avatar!

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...