Khamis, 31 Disember 2009

Welcome 2010, Goodbye 2009

Akhirnya 2009 telah melabuhkan tirai.
Macam-macam peristiwa dalam 2009 ne. Cepat sangat masa berlalu.
Dalam 2009 lah aku kenal dengan sahabat2 aku dari Indonesia, Fahmy, Sandy, Thaha..
best giler dapat kenal dengan korang..wahahah..
2009 juga adalah tahun yang penuh dengan tekanan kerja bagi aku, menyebabkan
blog aku ini terbengkalai begitu sahaja..
tapi dengan pengurusan tekanan yang
baik dapat aku tempuhi smua..aiseh..haha poyo.

Selamat datang 2010,
semoga tahun ini apa yang aku impikan
akan tertunai. Pasti banyak perkara menarik akan berlaku
dalam tahun ini. Sukses dan terus sukses.

-end-


4 ulasan:

MataHARIku berkata...

btul2x...moga ada suksess selalu...wish u luck..2010

Aie Akaike berkata...

ko tukar keje la. bawak bash sekolah plak.

ryann berkata...

selamat tahun baru

fahmi berkata...

hehe.. namaku disebut.. :D:D:D

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...