Rabu, 7 Januari 2009

Im attracting backstabbers without any knowledge...??


Gambar ini adalah tahun 2004
mereka ini adalah antara my best friends ever masa
di University dulu.
Sekarang dah beranak pinak pun korang.
1st time kitaorang makan steamboat..

Eh entry aku bukan pasal ini tapi pasal lain...
aku dapat satu present dari kawan, Ng Chee Woi,
dia kasi review pasal karektor aku guna DOB n nama aku.
hahaha aku ketawa je baca..mmg nak kata sebijik betul?
tp agak betul a..mmg psikologi ahh..

CHARACTER :
1. It possesses strong analytical power.(Haahah)
2. Being analytical, he becomes a learned person. (true)
But if
3. the person analyzes incorrectly, it will lead to 'greed'. (no komen)
4. An entertaining being and good in public relations.
(sila tanya kawan2 aku, xpun staff2 kat KDN n MediaPrima sana haha)
5. A born leader and has strong authority. (kahkah aku bukan kuku besi)
6. Has a spirit of righteousness. (haa ini sentiasa ada)
7. A lot of attractions from the opposite sex.
(ini mmg aku tergolek, sebab amat2 tepat hahaha)

TRAITS OF INDIVIDUALS:
1. Talkative (wow adakah ini ancaman kepada aku? haha)
2. attract backstabbers without any knowledge...
(ini sangat2 aku stuju, mmg byk, aku pun tak paham, kenapa la
byk sgt backstabber attract kat aku??)
3. leads to achieve goal... (a'a yala tu)
4. A bust planner/organizer, always under pressure...
(tapi aku bijak mengatasi stress, hahah)
5. Spend money on entertaining friends.
(hahaha kalo anda fun, mmg aku spend korang, kalo tak, silala blah)
6. Spendriff...Your supporters would come and go easily.
(ini la kelemahanya adoii)

7 ulasan:

fuzen hasin berkata...

mau tau juga fau punya...
=p

Tanpa Nama berkata...

hahah

CAHAYA berkata...

hahaha. boleh tak mintak kawan u tilik Cahaya?

BasH berkata...

@fau,
hahah kena la tanya dia kot..

================================

@TN,
=)

================================

@cahaya,
heheh xda la sampai menilik,
dia just pakai psikologi punya bacaan jer..pakai DOB..

*SiRibenMerah berkata...

hurmm.. hampir menepati??
Btw, utk no 6 last skali tuh..
kne atasi sket la kot..

*will always be ur supporter..day n nite... wahahahaha.. dasat nehh =P~
da mcm sokong team bola la pulak.. oopsss~ *isu sensitif*

Didiet berkata...

beranak pinak tu uda punya anak gitu mas...maaf gak ngerti

BasH berkata...

@MisRiben,
wow hahaha dasatnya sokongan itu....trima kasih..

==================================

@didit,
ya dit branak pinak tu maksudnya sudah punya anak..ga papa dit..kalo ga mengerti seharunya bertanya...hehe

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...