Isnin, 12 Januari 2009

Sepetang di Shangri-La, Kuala Lumpur.

Yesterday, spent my evening at Shangri-La, Kuala Lumpur.
Watched the Malaysia Open, Badminton Match here..(kat tv a)
Cool huh,..
Shangri-La,
beautiful hotel, the hospitality hotel service, great staff;
big bathroom...
haa forget to mention, lots of mirrors..
can see myself everywhere..hahah

Queen size bed.


32inch slim tv..Pensonic i guess.


Welcoming treats..fruits and a box of chocolates


aku makan semua nie, sedap gila...
but the middle one is a bit sour...filled; guava.


the skyscraper outside the window..

bigfoot: thanks to all hotel staffs...

4 ulasan:

CAHAYA berkata...

tengok bola pun kat hotel? mantap!

Marissa berkata...

Shangri-La ni satu je.. dia punya kesuraman.... Ya rabbi, creepy. Lift dari parking pun buruk semacam je. last but not least dia ada bau yang wangi tapi pelik.

Eheh. Kawan aku kata cam bau kawasan yang menyeramkan. Macam haunted mansion. Tapi no doubt la layanan bagus. 5 star kan?

aie akaike berkata...

tempat tu line clear tak? ;)

BasH berkata...

@cahaya,
bukan bola la cahaya, tapi badminton..hehe.

=================================

@marini,
wah wah..kawkaw hanng kutuk shangri-la no...ala parking area semua hotel pun macam tu la..sunyi n suram...tapi mmg cantik la shangri-la itu...5star la kot..hehe.

================================

@aie,
hahaha line mmg clear weii..

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...