Khamis, 15 Januari 2009

Jom jadi Hunter!!!

Semalam, abis office hour, nak gi bank, jolok duit.
Bank Islam..orang bank dah call suruh bayar hutang.
"Encik Bashrie, ini panggilan dari AmBank,
esok sila bayar RMxxx.xx yer, terima kasih"
adoi..baik lak bank ni call aku mintak hutang.. pastu kan
machine ATM Bank Islam tu tengah diservicekan..
xdapat la kuarkan duit...nanti2 la aku bayar.
so truskan perjalanan nak balik umah,
tau tau ada 1 keta kat blakang keta aku main cucuk-cucuk lak..
hadoi, aku pantang orang cucuk-cucuk keta aku neh..
inikan jalan ramai orang lalu lalang, yang ko bawa keta mcm
pelesit neh apsal..heran pulak aku...keta kelisa je pun..
aku punya experience cucuk lagi best la dari ko a..haha
pastu kan orang siap berbaris nak U-turn,
dia bleh lak overtake keta aku...
wah wah..xpa xpa ko tunggu je nanti..kehkeh
aku ikut je la blakang dia...
nampak gaya dia mcm cucuk-cucuk keta dpn.
tau2 "Gedegang!!!"
hahaha ko cium buntut keta tu...
aku dalam hati nak ketawa je,
kalo bleh nak turunkan screen tingkap n jerit,
padan muka ko!!! (jangan tiru aksi ini)

Today, aku jadi Hunter,,,,
aku snap pic tissue boxes..rakan2 opis..haha..
mari kita lihat pelbagai lokasi n cara letak boxes nya..

meja aku...Celcom tu...












Ini yang ganas, sampai 2..hehe

bigfoot: adakah aku sudah bodo-bodo sekarang..haha

13 ulasan:

CAHAYA berkata...

haha. iklan tisu Premier ke opis Bash ni? haha. ni efek minum semut banyak sangat la ni. tu la. ilek ilek.

zino berkata...

itu kira bagi iklan free kat tokei tisu hehe

Mak Su berkata...

awatler plaks cucuk2 sampai tercium? ahaks.

maksu simpan tisu tan*as sajork, oops!

*SiRibenMerah berkata...

muahahahahaha.. da x de keje ke cik abang oi?? tisu pon muleh jadi bahan nehhh... toksah duk mintak la jadi bodo-bodo ke ape ke.. haishhhhh~ Tuhan da bagi elok2 duk doa mintak jadi pelik2 pulak dahhh...

aie akaike berkata...

aku cukup panas kalau ada adegan cucuk menyucuk. padan muka keta tuh! err.. aku lak yg emo. heh.

BasH berkata...

@cahaya,
kehkehkeh, a'a ini adalah iklan tisu.

===============================

@bro zino,
hahhah lebih kurang la kan..

==============================

@maksu,
itula salah pemandu itu yg sgt rakus..padan muka dia..

===============================

@siriben,
lalalalala.

==============================

@aie,
hahaha xpa2...mari kita emo ramai2..aku pun pantang org mencucuk aku..aku cucuk org ok..hahaha

F A R Y N berkata...

mungkin ko lelaki hati tisu...hahaha

Ad Rifza berkata...

Yang dua tu sape punya meja?..hehehe..Salam bloggers..

didiet berkata...

mau komen yang gak nyambung dengan postingan....

jangan lupa oleh2 dari malay ya mas kalo main ke indo,he3

H2 berkata...

wah, aku nengok aksiden tuh, aku da pnah skali, bkn aku drive la, kwn aku...masa aku call ko ari2 [ke ko call aku?] kat bandar utama, sebenarnya, baru lepas aksiden tuh, masa hujan, brek tak makan, dy cium keta dpan, keta belakang ngikut cium, 2,3 bijik gak berturutan cium mencium...haha.. dalam avanza kawan aku tuh ada 9 org suma...ish2..dahsat..

skali, ko tau, yg honda kawan aku cium tuh, abeh remuk dy pny belakang, avanza slambe x dek paper, sama gak ngn keta belakang, abeh lembik, blkg avanza x efek pon...[klu efek, abeh la aku, yg duk seat blkg skali..ish3]..

tp, yg x leh blah nye, makcik kwn aku tuh, [makcik dy drive kete len], bleh lak gelak2, kata kat kawan aku, "haih, spoil la raziq [kwn aku yg drive], sian kawan2 nk g jalan..." ish3, aku terkejut pelik rasa cam, klu cmni la eksiden, bes gak snany...haha


//adoi, pnjg betoi komen, cam post baru..[haha, alang2 da lama x komen sini..hehe]

BasH berkata...

@faryn,
laki hati tisu? xnak ah...selalu sedut asap pencemaran..tisu nipis sgt.

================================

@ad,
meja kawan...haha ada sikit virus disisi..sbb tu sampai 2 tu.

===============================

@dit,
hahaha ok deh..akan ku igt tu..

================================

@hariz,
panjangnya komen ko..a'a kan masing2 ada experience masing2...ko bukan ko memandu, so rasa lain..aku, aku sendiri yang drive time tu..so horror sket a..

zAck berkata...

hai bash....

bgs juga idea bash tue,
msti yme tue xder keje yg nk buat kn?

E-Tavasi berkata...

Wahh Bash.. semua tisu tajaan Premier
hehehe.... yg 2 kotak betul2 hebat
kekeke

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...