Rabu, 10 Disember 2008

Bila kan ia berulang

Bestnya bila dipikirkan waktu itu
dapat kumpul ramai2,
makan best..kan zam kan
hehe bilanya hang nak buat
makan-makan lagi
aku dah tak sabaq dah nie nak telan semua
pastu ramai-ramai rombongan pi tempat hang.
bestnya bila dipikirkan waktu itu.


Nasi Epal...1st time aku makan.


ramai-ramai kita bergebang


sempat lagi tu Sya pandang camera.


makan jangan tak makan..


10 ulasan:

*SiRibenMerah berkata...

olohhh..
nak makan je kejenya..
huhuhu.. incik gemok, lepas raya haji neh mood makan da hilang.. sume lauk daging je.. huksss~

ZaritH berkata...

nasik epal? ade rase2 epal ke nasik tuh?? mcm syok je tgk..

CAHAYA berkata...

nasi epal tu rasa camne? Masam2 ke mcm epal hijau? Ke manis macam epal merah?

ryann berkata...

nasi epal?? pertama kali juga dengar. macam sedap jer

Dakjaat™ berkata...

tiada apa yang seronok melainkan apa yang kita rasakan saat keseronokkan pada masa itu ..

bila akan berulang? .. hehehe! adalah waktunya .. saatnya.. jamnya.. yang pasti .. ianya akan berulang dengan kehendak kita sendiri..

entri ni buat Dakjaat teringat kat kawan2 kursus kerja dulu .. rindu nak berkumpul ramai2.. dengar ceramah sampai tertido.. memacam ragam .. a lot of fun but now, memasing dah g state ..

Kristina Dian Safitry berkata...

aku kok gak diajak makan ya?he..he...

BasH berkata...

misRiben,
yeke, sy lagi la, xsempat nak makan daging..hehe

================================

zarith,
ada la rasa kot..hehe

===============================

cahaya,
hmmm bash xpasti lak cahaya, tp bau2 ada gak la epal tu..

BasH berkata...

kakyan,
sedap kakyan heheh,

================================

dakjaat,
amboi ko, bermadah lak ko kat cni...hehe..

=================================

dian,
heheh majlis teman2 dian, hehe

redSeptember berkata...

apa tu nasi epal? tak pernah REd dengar pun.

sedap ke?

BasH berkata...

red,
nasi epal...ala yang ekstrak dari buah epal tu..sedap gak..bau epal mcm tu.

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...