Khamis, 29 Januari 2009

Takat hari nie.

konon nak off blog, tp semangat bloging still ada..
kehkeh.
ari ni, 1st day masuk opis lepas cuti panjang,
so byk la kerja-kerja ku yang berbaris panjang,
awal pagi trus dapat panggilan dari klien..hadoi..
lepas tue satu hari trus ja telfon aku dok bunyi sakan..
selamat henfon aku lagu Jason Mraz..(Wordplay)
so aku biar je lama2 henfon aku berdering..hahaha

Today lunch kat Old Town Kelana Jaya...went out
dgn opismate, jenny,waipei,simon,annette,edwin,
makan apatah nama dia..
walopun x sedap tp itu rzeki aku hari ni yedak...
kitaorg sembang pasal kawin..
topik ni ja yg kami pandai..hahah..

mggu depan, jadual aku lagi ketat ...pack...xsempat nak rehat kali..
nak maki, aku tak reti maki, nak mencarut, itu pun aku xreti..
membilang hari nampaknya.


14 ulasan:

aie akaike berkata...

fuh keje kuat! kumpul duit nak kawin ke bro!

RdhanZ berkata...

Kalau tak kerana tidak sukakan tengkorak, template blog ini semamngnya unik dan cun!

kueh bakar berkata...

on off takpe..
jgn tutup terus

CAHAYA berkata...

nasib baik lagu JasonMraz. kalau lagu Coldplay (Vida la Viva). mesti Cahaya konfius. Haha. :)

Selamat menghitung hari ala² Kris Dayanti. Hehe.

Mak Su berkata...

Bash, on and off, layan ler blog :)

PhataRazies berkata...

ala..toksah lah tutup..tak best lah hang nih...hehehe...
takde jiwa keblogan langsung..hahaha...nanti sudah hang free hang blog lagi ye..hahaha..taa...

IdaShah berkata...

ohh jadual yg padat yer
minda,fizikal kena mantap
slmt berkeje lah

zino berkata...

bila dah sibuk ni cakap pun merapu je ya hehe

BasH berkata...

@aie,
hahah mcm hang gak la cari duit byk2.
kan kan.

==================================

@rdhanz,
huhuhu thanks bro..

==================================

@kuehbakar,
heheh ya ya, betul tu.

==================================

@cahaya,
lagu pa tu? hehe xtau ooo, ya ya akan trus menghitung.

=================================

@maksu,
hehe baik maksu. akan begitu.

=================================

@razy,
xtutup aihh blog. hg ne razy, wat crita ja..hehe...

=================================

@idashah,
ya sis padat. baik sis akan memantapkan semuanya.hehe.

=================================

@zino,
hahah bro xda la merapu mana pun..sket2 je..kehkeh.

F A R Y N berkata...

kalau ko off..aku nak buli sape dah?
dah bosan buli si aie tu...hahaha

.fatin nabila. berkata...

singgah lagi..
xyh off blog..
tulis je..
menulis itu bagus tau..

Dakjaat™ berkata...

bash , ko ni mengada2 nak off.. mmg aku nak kick ur butT! hahaha! ;p

BasH berkata...

@faryn,
wahhah rajin lak ko nak buli aku yer..sayangnya ko kat aku..wahah

==================================

@fatin,
heheh ye betul tu fatin, blum mau off lagi.

==================================

@dakjaat,
hahahah ko nak kick aku ke? sampai ke? hahahah

F A R Y N berkata...

off topic sat:

darling,u kena tag.WAJIB jawab..

http://sukaconteng.blogspot.com/2009/02/antara-gadis.html

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...