Ahad, 8 Februari 2009

Laporpo Letih Sey..

Syukur, aku dah balik dari outstation,
walopun hanya 4hari disana,
aku rasa macam 4minggu..
yerla manakan tidak, awal pagi bertolak dari hotel
jam1pagi masuk hotel balik..
tak sempat nak menikmati indah pantai,
nak rendam dalam swimming pool apatah lagi.
kerja,kerja,kerja,..tp cool..
wahhaha..
rasa next outstation nama aku naik lagi.
===========================================
ok nak menjawab tag dari parin..ini tag yg pertama taun ini setelah
berpuluh2 tag tahun lepas tak terjawab.maafkan aku..kehkeh

  • 3 blogger wanita yang anda teringin hendak berjumpa dan
    sila senaraikan 3 sebab untuk setiap seorang kenapa beliau dipilih
@ KristinaDianSafitry
kerna dia seorang wartawan indonesia yang
bekerja utk akhbar di HongKong

@Sis Aleeya
kerna we always cerita pasal macam2 hanya di alam maya, thanks sis..
@Mbak Endah
kerna seorang ibu beranak 2 yang menetap di kota jogya..bleh ronda2 sana.
  • 3 tempat yang sesuai dipilih untuk
    berjumpa dengan setiap blogger tersebut
@kat tempat masing2 la baru best..
Kota HongKong, Putrajaya n Jogyakarta..
  • 3 lagu yang akan anda dendangkan apabila berjumpa \
    dengan blogger tersebut (Pastikan cuaca sangat indah ketika itu)
@Tepuk amai-amai @Rasa Sayang @Can Mali Can
hahahah(aku tak tau lagu apa dah)
  • 3 soalan yang ditanya kepada kepada setiap blogger
    wanita yang anda jumpa itu
    (Dibenarkan bertanya soalan sensasi)
@Tahu tak kenapa kangaroo xboleh lompat ke belakang?
@Tahu tak, mata burung unta lebih besar dari otaknya?
@Tahu tak ikan paus tu seekor mamalia?
(hhahahah itu je termampu)
  • 3 hadiah yang akan diberikan kepada blogger tersebut
    (Ini taktik untuk mengorat juga ye)
@sorry wanita milik orang lain..
@opss sudah berlaki...
@lalala sudah beranak pinak..
(wahahaha)

Sekian, sudah parin...kahkahkah

4 ulasan:

Dakjaat™ berkata...

bosannya outstation... dakjaat 25 ni outstation g perlis.... 4 hari gaks... damn!

zino berkata...

sesekali outstation memang best.. walau pun banyak kerja.. lepas ni minta la jauh lagi dan lagi..

BasH berkata...

@dakjaat,
hehe a'a kadang outstation mmg bosan..wah perlis tu..agak jauh a..lagi la bosan..eheh.

=================================

@zino,
ikut tempat juga bro, kalo tempat xbest mmg xbest..

F A R Y N berkata...

bagus,anda sungguh berhemah..ekekeke

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...