Selasa, 10 Februari 2009

Ong Kedek-kedek..hehe

Today ada jamuan besar di office...makan-makan..
puas aku makan tadi.
aku makan char kuey teow, roti jala, rojak, cupcakes..
uihh nak pecah perut...haha..
today pun ada kelibat lion dance masuk office.
kasi "Ong" maa..heheh
"Dong dong chiang"..
Chap Go Mei pun dah dekat tu..
maka tutup la tahun baru cina kan..
kalu lihat dari foto aku snap tu,
smua orang sibuk wat kerja..lion-lion slamba trus je jalan masuk office
orang tak kisah..hahaha
==================================================

==================================================

==================================================

Sebelum tu ada Annual Dinner weekend lepas..
kat rumah CEO kitarong..
dapat goodies ...Tumb drive 4G tiap sorang...hehe ok la kan
sbb cabutan bertuah tahun ni aku tak dapat..
makan dasyat punya....kambing panggang..
punya la sedap...sebelum tu kita "Yei Sang" dulu..
lambung tinggi-tinggi..gila..hahahha
pastu kita Yam Seng pulak..
kitaorng pakai air oren je..hahah..wine gua tak main..
ada lion dance jugak..pastu mercun papan...
panjang nak mampus...best je bunyi mercun..nak halau hantu..haha
apapun
ini antara acara kat office yang aku tunggu
haa annual dinner ni la..
kemudian tunggu lagi satu acara lagi grand..harap2 tahun ni ada la..
walopun ekonomi goyahkan..

Ong Kedek-kedek..

12 ulasan:

aie akaike berkata...

gong xi fa cai tuk ko...

E-Tavasi berkata...

wah ada main singa di dalam office
mesti siok tuu kan

zAck berkata...

byk nyer makan,
klu mcm tue,bkn makan dh namanya
melantak...

perghhhh..
lion msk office

Fauzan berkata...

Oooo...

Ong kedek-kedek tu barongsai ye??

hahahahhaha...
ong kedek-kedek...
ong kodok-kodok...
:))

Siong Berantai berkata...

ade amek buah limau dari singa tu tak?? ehehe! :p

CAHAYA berkata...

wah. apesal opis Cahaya takde. tak best la. :(

mie berkata...

wah!!!
de tarian singa dlm opis...

BasH berkata...

@aie,
gong xi gong xi..=)

==================================

@etavasi,
haha a'a..syiok \2x

=================================

@zack,
hahah a'a melantak dgn dasyatnya.

================================

@fauzan,
haha bukan la zan..itu saja ja aku letak itu..

=================================

@siong,
haha singa tu xdak bagi limau a..dia bagi jongkang emas..haha.

==================================

@cahaya,
yeke.mesti boss cahaya xwat kot..
huhuh.

=================================

@mie,
yeahh ada2.tiap tahun ada..

Dakjaat™ berkata...

hampess punya budak ....

aku harap sangat singa tu gigit pale ko sampai putus.. hahahahahahhaah!

BasH berkata...

Acai,
hahahaahha, rilex2...aku sukakan keamanan..

F A R Y N berkata...

nanti lain tahun aku ley pau angpau dari ko yer...hehehe

BasH berkata...

@parin,
ehhh ada plak nak pau angpau aku..hhehe, aku bleh kasi angpaw a..hehe

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...