Rabu, 13 Ogos 2008

Aku kembali!!!

Salam buat semua, aku kembali berentap ke dunia blog setelah
hampir 3 minggu aku off..hehehe
aku outstation..jadi tak sempat mau online.
kemudahan internet ada tapi kekangan masa tidak mengizinkan.
skrg aku sudah ada di rumah..masalahnya lagi internet di rumah ada problem
kejap mau idup kejap mau mati..

so aku sekarang mau kongsi experience aku semasa outstation.
takda la menarik pun. tapi unik jugak la..wahaha..
aku berpusat di Muadzam Shah..MRSM Muadzam Shah...
trima kasih kepada Guru-guru MRSM Muadzam Shah
kerna kerjasama yang diberikan dan
MRSM Alor Gajah, tunggu kedatangan ku..hehehe

semasa di sana, aku stay di Rompin Beach Resort.. tepi pantai...
sayang sayang, aku ngak sempat nak jenguk pantai dr dekat..
yalor..abis keja sampai aja resort..hari dah malam...pantai pun x nampak
tiada lampu...sampai la tamat tempoh outstation aku.
tapi makanan laut sana tiptop,murah amat.
puas aku melahap..tambah2 kena sponsor oleh bos besar..hehehe
aku makan dan makan...aduh berat badan dah naik agaknya..hikhik..
sebab
lokasi Rompin dan Muadzam Shah 56Kilometer iaitu 45minit
...
kami dipelawa Pengetua MRSM
tinggal di rumah tetamu..ok la tu...
walopun rumah tetamu, kelengkapannya cukup..
ada 3bilik tidur, 2kamar mandi, dapur dan juga tv berastro..wahahahah..
tapi malam di Muadzam Shah tidak hidup...
mati kutu juga la kami..hikhik..
skrg aku sudah kembali ke Office..
rasa macam aku dah tinggalkan office dekat setahun..wahahaha
nanti kita outstation ke MRSM Alor Gajah dan MRSM Kuala Kubu pula ya..

bigfoot: gambar2 yang aku snap, kemudian aku masukkan ya..

15 ulasan:

ZaritH berkata...

wah~~ lama xupdet yer bash..sapu2 la sawang tuh..nasib xberhantu je blog nih...hehe

KAKTINY berkata...

mmg lama pun bash tak hapdet.. asal masuk citer tu gak.. hah.. ni baru balik rupenyer..

~ mizzAmy ~ berkata...

~ MRSM Muadzam Syah? my fren ada jadik cikgu kat situ. ~

Razies berkata...

Wahh...seronok lah hang..dpt outstation..terus package vacation lagi..waa..aku mau jugak nih..
hehehe..beside smua yg hang ceta..part paling best aku rasa...hang mkn seafood..weii..napa tak hantaq sini?..fav fud aku tu..hehehe..nyum3x....
Anyway...slamat kembali..smoga hari2nya btambah ceria...hehehe..

Mike.... berkata...

halah..akhirnya balik lagi..he..he..ttp smangat broo...:)

Rezki berkata...

weeewww......makanan lautnya..mauuuuuuu

BasH berkata...

Zarith,
heheh yer lama jugak la...ok sep...sudah dibersih.


kaktiny,
hehhee sory kak, mmg xsempat nak sentuh blog neh..a'a saya away.


Mizamy,
yup mrsm muadzam shah. eh ada fren kat situ ek..nama apa?

BasH berkata...

Razy,
hehe sronok gak la...tp ada gak kureng juga..rindu KL..heheh..ok tq bro nanti aku akan selalu lepak blog ko ya.


Mike,
yeah aku sudah balik neh...heheh sep kena semangat.


Rezkhi,
hehe sedap deh makanannya..enak bangat.

*SiRibenMerah berkata...

ehemmm..erkkk..
mizzamy.. sensitip le mention psl cikgu MRSM neh..
erkkk.. tukar topic plz...

Malim berkata...

wahh seronok nih keja jalan2.. sometimes bagus jugak outstation

~ mizzAmy ~ berkata...

~ alamak, ada org marah la plak kan. hahahaha... btw, nama my fren tuh Cikgu Jasli. cam la kenal. :P ~

Honeylemon berkata...

mesti byk gmbar kan....

Shila berkata...

Hmm...selamat berblogging semula..

Tak sabar nak lihat gambar kenangan bash masa out station kat sana ek...

Selamat menjalani kehidupan :)

yuva berkata...

your site is interesting to visit!!!!!
Have a look on my two sites too.......
first
and
second

BasH berkata...

MisRiben,
napa lak sensitip maa? tak paham2..

===================================

Malim,
betul2..kadang mmg sronok outstation bleh gi tempat2 yang kita tak pernah jejak...mugkin seumur idup skali ja..

==================================

MIzzamy,
oooo cikgu jasli, dia dari jabatan sains kan...heheh..

=================================

Honeylemon,
hehe boleh la byknya..hehe

================================

Shila,
ya trima kasih shila, nanti bash kena cari smula pic2 tu, sabar ya.

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...