Selasa, 19 Ogos 2008

Dugaan ku ini..

Aku terima lagi satu dugaan.
Dunia ku kelam..
Aku hilang punca tatkala ia berlaku.
seram sejuk semuanya ada.
Aduh...laptop ku padam, diam, statik tanpa processor bergerak..
waaaaa...tak ku tahu apa yg bikin kaw padam..
tiada hidup kembali..
aduh laptop ku.
jadi
terpaksa la aku kidnap laptop office..
hehehe..pinjam ya...
bikin hidup aku lagi susah.
aku tetap sabar..

bigfoot: dalam laptop tu byk foto-foto yang ingin diupload..skrg punah semuanya...apa yang aku boleh buat??

17 ulasan:

axim berkata...

kau boleh bersabar bro...hehe senang kan aku bercakap...hehe

Marissa berkata...

Bash..

Laptop mati, x semestinya hard disk padam.. try le pi baca hard disk, insyallah masih ada segala datanya.. Moga-moga hanya prosessor yang sakit.

Sabar eh...

~ mizzAmy ~ berkata...

~ erm, saya buta IT chop... bersabar ekh, cuba la try test kot mana2. mana la tau, leh hidup balik. ~

zino berkata...

tak dapek den nak nolong e doh hehe

fiza berkata...

kasiannya dia...

shahril aley berkata...

hehehe
laptop mu agak begang dgn tuan die
pasai tu dok meragam
susah2 beli aje yg baru
pernah dengar tak pepatah
habius madu sepah dibuang
hehehe :)

Shila berkata...

Saya simpati dengan apa yg berlaku..

Kena sabar....dan kena usaha untuk atasi segala kesukaran ...

Selamat menjalani kehidupan :)

nindya berkata...

Kalo foto2 ilang emang menyedihkan.. soalnya gak bisa diganti krn udah beda waktu n momen fotonya..

eedany berkata...

ciannya... apa boleh buat! Snap yang baru lah!

:)

yuva berkata...

your site is interesting to visit!!!!!
Have a look on my two sites too.......
first
and
second

Rezki berkata...

Sabar^^..dont worry be happy^^..eh ada tag buatmu tuh di blog saia^^

Fauzan berkata...

Hi Bash..
lama tak sua,dude..

Aku pikir cuma aku yang lama ga blogging, ternyata kamu jua..

Aku 1 bulan lebih 0ff bash, i am lazy bro.hehe..

Keep blogging..

Mike.... berkata...

wah,pantes lama ngilang bro..laptopnya rusak trnyata..ayo diperbaiki dulu..he..he..

BasH berkata...

Axim,
yeah aku dok bersabar neh..hikhik


==================================

Marissa,
yeah betui2...tapi aku xdan nak p pebaik lagi...fulus pun nak pakai benda len dulu..hehe laptop opis ada so aku pakai yg mana ada a.


==================================

Mizzamy,
dah try macam2, xidup2 gak..hikhik

BasH berkata...

Zino,
xpa bro, bro sudi kasi komen pun ada semangat neh..hikhik

===================================
Fiza,
toksah la hang kesian kat aku, aku xleh org kesian2 satgi aku teriak..wahahah..

===================================

Shahril,
adoi...jenuh la aku nak beli laptop baru...fulus mari fulus mari..hehe

BasH berkata...

Shila,
wow shila mcm pakar motivasi plak kan..hehehe

==================================

Nindya,
benar skali nin, kalo fotonya ilanng mmg bikin pusing.

=================================

Eedany,
adoii na...mana mau cari tempat itu smua..ada yg susah dah mau pg ooo..

BasH berkata...

Yuva,
ok i will no worries.

===================================

Rezki,
hehe iya deh, aku bersabar neh,
ok khi akan ku kesana.


==================================

Fauzan,
heheh iya deh sibuk amat dengan kerjaannya..eh jgn malas zan..truskan mngeblog walopun 1bulan skali..hehehe ini aja tempat kita bertemu deh.

=================================

mike,
iya mike, aku lagian sibuk di kantor, yahh mau juga dibaiki tapi ongkosnya blum ready deh...hehe

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...