Isnin, 21 April 2008

Tangisan @ Putrajaya...

Bebaru nie aku ada sembang ngn opis mate aku yang mana rakan sembang rapat aku...saja sembang2 kosong, sekali aku snap muka dia..wahahaha



Dia kalu buka mulut..fuh non-stop...we talk, talk n talk...sampai masuk bab crita bilik server klien kitaorg berhantu....dulu dia "programmer" skrg tukar post jadi "system analyst"..kami still dlm projek yang sama.... pastu dia crita lak bab makcik dia ada kerja kat 1 kementerian kat putrajaya...n kadang-kadang kalu kerja lebih masa sket kan..mesti akan dgr bunyi mcm org dok nangis..hurmm..

aku snap lagi pic dia.. wahahaha


ehhh dah nampak muka sket....cukup la...xleh byk2..... kami sembang bab "ghost" mcm "neverending story"...kwn aku ni nama Annette Thomas...kalu aku jalan ngn dia, org2 laki yg tengok dia mmg xlepas mata tgk...aku juga la kena jadi guardian dia.. byk kali dah dia kena sakat2 ngn guard2 yg keja kat satu kementerian kat putrajaya nie..hishhh....

Kementerian-kementerian bersebelahan.....sana ada "ghost" tak? hikhik

16 ulasan:

Aleeya berkata...

tangisan@putrajaya?erkkk...

ni org putrajaya nehhh he he

singgah jap yerrrr

Bash berkata...

yeah aleeya...bukan takat tangisan jer...mcm2 la kedengaran crita..putrajayakan ibarat Ghost City mlm2...kalu sesat kat situ mau meraung sorg2...

haja berkata...

ehhh sini mng bnyk antu lah.penah tau dgr sore yg xenak time wat ot...dgr ada 'org' pngil kt bhgian sbelah..sdgkan xde org masa tu...larikkkkkkk

bash to haja berkata...

kann...mcm-mcm ooo crita...tp dorg keep quiet ja...

applepie berkata...

hohohoho..best nih citer2 antu camni..tp pastu nak g toilet pun takot..dgar bunyi kucing pun dah serammmmm..

bash to applepie berkata...

huhuh..toilet je..antu jarang tumpang sekali g toilet..

Honeylemon berkata...

suke ker cita hantu??? eeee.. seram.. kalu mlm sy xleh dgar.. mesti x tdur smpai pagi...

*SiRibenMerah berkata...

owhh..sebahagian tugas x rasmi la neh.. guardian yek.. *wink*

*tanak tau ke kesah hantu kat perbadanan putrajaya or jln2 kt putrajaya tuh? saya da penah kena tau.. huhu*

fermentas berkata...

sy keja kat putrajaya neh..huwaaaa..tak tau pulak ada cite2 mcmni. wah..sumethin yg baru ni..suka ni..jum terjah alam jin..wakakaka

bash to honeylemon berkata...

yeah mmg suka crita2 seram nie...mcm best jer dgr, sy lepas dengar pastu mesti tidur dengan nyenyaknya...wahahah....
mcm ada satu lirik lagu kanak2 nie "Berdoala sebelum kita tidur..." hikhik

bash to missRiben berkata...

wahahaha...missRiben ada rasa apa2 ker? guardian sahaja..hikhik

bash to fermantas berkata...

aiyaa mr ferman...xkan la u xtau putrajaya tu mcm mana....Ghost City ok....

viruspadu berkata...

eh itu opis laki den tu!

bash to viruspadu berkata...

Ouhh yeke kakVP...a'a ramai kenalan2 keja sana...huhuhuh...siang org sibuk bekerja, mlm pun ada gak yg sibuk tu..

Tanpa Nama berkata...

wahhh!!!cantik antu dlm gmbr tu...

gagagagagag!!!!!

bash to mr yamasaki berkata...

woi yamasaki, mata ko still rabun ker...
org bleh lak ko kata antu, dah la awek punya cun tuu...
ke implikasi kena hentak ngn dumble aku..wahaha

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...