Isnin, 28 April 2008

Hantu Jalan:: Makan2 kat Serdang...

Sabtu, hujung mggu lepas, aku dapat panggilan
telfon..."Weii datang rumah, kami wat makan2"
wow makannn,
so aku pun menyiapkan diri utk bergerak ke rumah teman
terletaknya d Serdang. Jauh perjalanan aku.
Merata tempat aku masuk mencari lokasi Serdang dimana..
almaklum lupa lak umah membe aku kat mana..wahaha
"Call" la dorg tanya "direction".
Akhirnya sampei...tolong2 tgk..nak tolong masak x kasi kan
dan yang memasak ni semua lelaki@pria..
orang2 bujang masak.


Ikan Temenung Bakar


Ikan bersama Air Asam (laki buat nih)


Chicken Soup..
sedap bau dia..snap pic masa tgh didih..



Time ni aku dah abis makan "snap" la pic dorg yg tukang abis saki baki ni..
wahahah...ampunnnn


Nash muka kenyang..Bash pun "snap" pic.


Woi Mus sempat lak ko pose..

Sekian...

31 ulasan:

*SiRibenMerah berkata...

ahaks...
kari kepala ikan x de ke??
wahahaha =P

cam shedap je sume tuh.. pic awak mana neh?? kenayang sgt smp x muat kamera ke??

hihihi..=P

*lariiiiiiiiiiiiii*

haja berkata...

iye ke laki yg bt sume tu???bole tahan gak kan..kemain trgoda anak tekak dbuatnye...hehehe

Tanpa Nama berkata...

lapar plak tgk fuds tuh..
well thanks for your comment...
but i still need more...
yeahh i like the spinning skies either...weeeeheeeee..
this time mmg i men snap je pics tuh...keep supporting me...

viruspadu berkata...

pandai gak uols masak2 gini kn

air asam tu nampak sgt menyelerakan okeh

apsal tak jemput ai sekali hiks

bash to missRiben berkata...

Kari kepala ikan? huhu xda la missRiben...mandat tidak diberikan utk bersama2 berjuang..so tumpang tgk n kacau jer la..

Pic sy? hahah...adakah perlu utk dipaparkan?

bash to haja berkata...

Haja,
yeah smua anak truna bujang but not available yg masak tu..mantap kan..hikhik..

bash to fau berkata...

Thanks fau, no worries..yeah.. keep snapping good picca..

bash to viruspadu berkata...

VP,
yeah..napa plak tak bleh kan..
kadang dah jadi mcm rutin kami..dari zaman Universitas lagi..asal weekend free ja wat barbecue..
air asam mantap..

Aleeya berkata...

wahhhh lelaki ke buat tu
tabik2 toing2 lerrr
sy pon tak reti nak buat ahahahaha

faisal berkata...

adoi, kecur lidah tengok ikan bakar cecah asam tu,huhu..

Fendy berkata...

makan free. mesti laju nye

cendawanintim berkata...

wah..terer..terer...sangat kagum laa...

air asam tuh membutkan saya sangat bernapsu tau...

fermentas berkata...

mcm kenal je manusia2 dlm gmbr2tu..dgn ikan bakar & air asam tu sekali..muhahaha..well..

Honeylemon berkata...

sdapp la nmpak ikan bakar tue... nk skit bleh??? hehehee...

nads berkata...

wah..
cam sodap jer ikan bakar tuh...
makan ngan air asam...
huhu...teramgkat seh...

thumbs up utk teruna2 idaman melaya sume...

keh3...

Tony berkata...

Terima kasih kunjungannya..blog nya sangat ramai disini :)

Tanpa Nama berkata...

patutlah beria2 tuan umah tak bagi aku dtg mlm tu upernyer kau dtg sekali yer.klise sungguhhhhhhhhh

eedany berkata...

fuh... ikan ngan air asam tu buat air liur macam nak meleleh.

Sedapnya bro...

:)

BasH berkata...

aleeya,
yeah mmg lelaki buat..napa? xpercaya ker? kamu xreti? adoi..kena g berguru nie...

BasH berkata...

Acai,
haha kan acai..mmg lazat ikan bakar tu.aku makan sekor pun kenyang...

BasH berkata...

fendy,
TQ sbb drop by..hehe mmg sah sah la mkn free...wahaha..

BasH berkata...

cendawanintim,
itu baru dlm pic awak, blum lagi rasa yg live..wahahah meraung,..

BasH berkata...

Mr fermantas,
confirm la kamu kenal kan..wahahha

BasH berkata...

honeylemon,
nak sket? bleh jer...kalu pos bleh ke a? hikhik

BasH berkata...

Nads,
bash wakil truna2 idaman mengucapkan trima kasih atas pujian itu..wahaha..

BasH berkata...

Tony,
mas tq ya sudi mampir ke mari..ya ramai juga la orang disini..

BasH berkata...

Mr NoName,
Yeker? hehehe sory ya...bash xtau la plak kan...

GadisHijau berkata...

cantik kain saprah alas lauk ang tu..he he

BasH berkata...

GadisHijau,
weii hahaha hang jeles ka, xpa kat umah aku ada la 1,2 tingkat "kain saprah" tu hang nak, mai la umah aku..wahahaah

mhelmi berkata...

Tgk ikan2 tu teringat plak waktu2 mkn2 kt blok A kg C walaupun jrg2 aku join... hehehe. Lain kali bt la time aku turun KL. bleh aku join sekaki.

p/s: sopan sungguh si fahmy duduk...hahaha

BasH berkata...

helmi,
hahaha kan, mmg nostalgia mkn2 mcm tu...ala ko pun turun kl bukan nak hebahkan diam2 gitu ja...

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...