Rabu, 30 April 2008

Spirit-spirit Wherever U R???? Episod II

Actually sebelum ini ada entry awal aku pasal "spirit inside the coin" hikhik
so kalu yg belum tau critanya sila la baca dulu.



Aku sambung ya...tak lama lepas tu kwn aku nie contact aku lagi nak sambung crita
pengakhirannya. Dia kata lepas berbulan2 lepas tu,
abg sedara dia nak berkongsi cerita la konon pasal crita2 horror ngn dorg.
Skali dia perasan eh., eh, eh,
actually mlm yang sama dorg main "spirit" tu,abg sedara dia baru balik
kerja. Kemudian abg tu trus ke dapur mau minum air.
Sekali..ternampak "figure" nie..mcm berbungkus gitu..hehe baik punya posing katanya..
aiya aku paling tidak suka berbungkus2 nie..
Abg sedara dia pun tanya la "spirit" tu asal tetiba je muncul.
Wah berani neh abg sedara dia neh, hikhik.
Tp confirm la "spirit" x menjawab kan..
Lepas tu, abg sedara dia baca la sket2..
n hilang la "spirit" tu
ntah ke mana...abg sedara dia pun kata la kat dia,
rasanya mesti ada org yg panggil menda tu..kalu tak xkan lak nak dtg xpasal2..
lepas dgr crita abg sedara dia tu. Kwn aku n the gang tu, diam jer..buat buat mcm
"Kami tidak bersalah" hikhik.. Bagus kan..



nota kaki: Mengucapkan Selamat Hari Pekerja, Hari Buruh n Hari Libur untuk semua umat Malaysia dan teman2 dari Indonesia..selamat bercuti....

8 ulasan:

eedany berkata...

Spirit of the coin... saya pernah main dgn kawan2 masa primary 6.

betul ke tu? 50/50 lah.

selamat hari pekerja bro bash.

:)

nads berkata...

selamat hari pekerja ya incik bash...

selamat bercuti...jgn lupa jumpa si dia...sementara dah dekat tuh...

;)

BasH berkata...

Eedany,
ntah la eedany, bash pun xtau..xpenah main lorh..dan better xyah main la kan..huhuh

selamat hari pekerja kembali..

BasH berkata...

Nads,
Selamat hari pekerja juak..

hahaha missReben ya...sudah utusan smsnya tu...nanti ku lambung coinnya..hehe

Tony berkata...

Saya ucap juga selamat hari pekerja/buruh untuk semuanya :)

BasH berkata...

Tony,
Thanks banget ya sudi mampir lagi blog gw...selamat liburan ya..

Aleeya berkata...

wahhhh mr bash ni terer juak ckp indon yer..hiksssss:))

kok bisa speaking indon
syabas n happy labour day gak..

BasH berkata...

Aleeya,
wahahah xda la terer mana pun..biasa aja...

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...