Khamis, 5 Jun 2008

Sekali sekala je...

Hujung mggu,
aku menghabiskan seharian waktu aku disini...



aku wat apa??..hehehe...saja isi masa lapang.
Di sini kan
ada orang tempek2 powder...
spray sana.. spray sini.. hikhik..


Banyak lak pilihan baju aku nak pilih..
hmmm...


akhirnya ini antara yang dipilih..


wahahahah..
hari yang sama juga..
ada majlis kahwin kawan aku
di mana kedua mempelai classmate ku masa form4 n form5
aku gi sana dgn kawan aku,
itupun udah lewat..
orang dah nak kemas2 da meja

tapikan jadi tetamu terakhir dapat doorgift banyak..
siap ditapau lagi makanan bawa balik.
heheh best..
"Dira & Sudin"
Moga korang kekal ke anak cucu..

Bigfoot: Makin dekat deployment projek, makin kesibukan aku ini..Pasal kenaikan minyak..byk dah blog2 lain komen..so xnak tensen2..kita epykan diri..hehehe...think positif...tingkatkan usaha...
terus bertekad cemerlang.

37 ulasan:

*SiRibenMerah berkata...

lorhh..
org nak pic pakai baju melayu..
bukan pic baju melayu aje..
huhuhuhu... =P

arianna adrizal berkata...

aik, dis taim gambar tak rosak lg ke???

kekekekkekekekek~

IdaShah berkata...

ko jadi model iklan ker bash?

Aleeya berkata...

gi kenduri kawen gak ker
sana sini org kenduri

encik bash neh bila lagik ekk, nak tawen leh tak damia jadik flower girl mueheheheh

nota kaki : mcm le kitorg ni dijemput ekkkk

BasH berkata...

MisRiben,
hikhik...lorh kita xda tangkap pic sndiri lorh..so tangkap pic baju je la..


Arianna,
ala2...sblum2 nie pun ada gak pic tak rusak...byk ada...ini kecik je xpa...xnampak jelas deh..hehe.

BasH berkata...

IdaShah,
wahahah mana ada...x mention apa2 pun pasal model..kan kan..


Aleeya,
=)
kawin2 lambat lagi la...byk menda lagi nak bereskan...insyallah jemputnya..wahahaha...

~ mizzAmy ~ berkata...

~ pi tempek2 powder? jadik model lak ker? ahakss...

hari tue pun g kenduri kwn kat melaka jd org last yg sampai. tak la serabut sangat kan dah jd last2 nie. ~

BasH berkata...

mizzAmy,
tempat tu je ada org tempek2 powder.. hehe..

a'a mmg jadi org last xda serabut..makan pun tenang je..hikhik

cendawanintim berkata...

doorgift lebey takder ker?hiks

fuzen hasin berkata...

MMG @*(!^*^#!&%$&!$(!*&(....

Wuarghhhhhh...tensenn i...
nk je bunuh2 k....

shahril aley berkata...

makan nasi kenduri org sudah banyak kali tapi nasi kenduri sendiri bile?

BasH berkata...

CendawanIntim,
wahaha semua dah masuk dlm perut gw.


Fau,
jangan tensen, jangan nak bunuh2..bahaya..heheh..i dulu pun penah gak nak bunuh org...heheh

BasH berkata...

Shahril,
yeah puas makan nasi kenduri...kenduri sndiri ek? lambat lagi la..nak settle byk menda lagi neh..hehe

Tony berkata...

hobby belanja-belanja juga ya bro :)

arianna adrizal berkata...

sori nyibok lg. cik riben jgn marah naa.. hihiks..

alaaa... xbg nmpk pun xpa. kita da nmpk pun, JELAS lagi. ahahahhaahahhahahaha~

BasH berkata...

Tony,
hikhiik..teda la tony...


Arianna,
wahahaha xpa..tiada kerugian di mana2..saja je xnak over expose kan..hikhik...kalu JELAS, kalu selisih ke tegur2 la ye..hikhik.

eedany berkata...

wawawa... cantiknya doorgiftnya...

inda apa...pelan2 ko mengayu. Jodoh pertemuan di tangan Tuhan.
Amin... inda lari gunung dikejar bash...

;p

BasH berkata...

Eedany,
betul2..jodoh smua tangan tuhan..tp manusia juga tentukan jodoh tu kan...
smuanya disandarkan pada manusia utk berfikir..

*SiRibenMerah berkata...

ooppss...
anne, pasneh leh sekodeng yek kalo da knal jelas tuh..
sape noti2 report yek..
muahahaha =P

nads berkata...

uik...
member dah tawen tuh...
bash biler lagiks?
lalalala......

BasH berkata...

MisRiben,
oooo nak pasang spy ke...wahahahha silakan..


Nads,
ala membe dah ramei dah kawin...biler?....tggu dah smua perkara2 dah settle,,

GadisHijau berkata...

it's all about fashion nowadays ye Bash..rambut mengurai ke tepi nampak..muahahah

*SiRibenMerah berkata...

x men ar pasang spy2..
sendiri mau igt la kan..

*trust*

BasH berkata...

GadisHijau,
wahahahaha....ampeh ko jijah...yeah its all about fashion nowadays..g kerja pun imej tetap jaga..hikhik..sempoiii..


MisRiben,
yeahh cool... thanks 4 the trust..

imz berkata...

wah..ada fotoshut ler tu...lama2 glamer la..hehhe

BasH berkata...

Imz,
hahaha..iyolah glamernya..
tukang pacak jer..

nadia yuna berkata...

mmg musim orang kawenla skrg ni!
yg bestnye musim ni - leh makan pree
x bestnye sbb bile tgk org kawen terasa nak kawen jugak

aiyaaa!

BasH berkata...

NadiaYuna,
Skrg kan cuti sekolah..so senang masyarakat nak g kenduri time cuti.
ooo terasa nak kawin ek..cari la calon cepat..yerdak..hehe

ita.itu berkata...

bash-untungkan jadi tetamu terakhir..hehe

BasH berkata...

ItaItu,
a'a, mmg sgt2 untung jadi tetamu terakhir...

Malim berkata...

seronok mmgnya pi kenduri kawin org.. and tak seronok agaknya kenduri kawin sendiri kan?

Honeylemon berkata...

cute la doorgift tue....

BasH berkata...

Malim,
hikhik...no komen la bab2 kawin neh malim..hehe blum experience lagi kan..


HoneyLemon,
yeah sgt2 cute and sedap utk dimakan..

fiza berkata...

selamat pengantin baru....

BasH berkata...

Fiza,
yeah selamat pengantin baru pada mereka...

Lily.Lulu. berkata...

amik baju banyak2 nak pi mana buh dlm keta .. ??

shoot ka ?

BasH berkata...

Lilylulu,
hikhik...org call suruh bawak...kita bawak la kan,...hikhik..shooting mooting..yeahh

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...