Jumaat, 11 Disember 2009

Mimpi aku

Sebentar tadi aku bermimpi,
kawan aku kasi aku duit rm300 lebih...wow..hehehe hutang lama katanya..
tapi itu kawan jauh yang sudah lama aku tak ketemu,
lama sangat, macam mana pula aku kasi dia hutang..hehe
rasa macam betul je..rasa girang, gembira smua ada.
tapi macam main kejar2 lak...dia kejar aku nak kasi duit,
tapi macam dia susah nak mendapatkan aku nak bayar hutang tu.
mungkin la mimpi tu petanda ada rezeki nak masuk tapi sangkut2 sket,
heheh amin...murah rezeki aku.

-end-

2 ulasan:

MataHARIku berkata...

lol...hope so..

★Dakjaat™ ☆ berkata...

mimpi dapat duit? ertinya lambat lagi la nak kaya.. :p

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...