Selasa, 24 Februari 2009

1st time aku bergambar ngn KLCC..

Weekend lepas aku temankan
kawan2 aku iaitu opismate aku dari indonesia
gi KLCC..
Fahmi,Thaha,Sandy n Tama.
almaklum baru sampai KL..
jadi nak tgk KLCC,,so aku bawa la dorang gi tgk KLCC.
dan inilah pertama kali dalam idupku
bergambar berlatarbelakangkan KLCC.
wahahaha.
KLCC, KLCC, KLCC..
tapi cantik gak kan..
yg bestnya lagi...bleh lak mat2 salleh...duduk2 melepak..
melanguk dan mendongak sambil menerung KLCC tu
heran aku..apa yg dorang tenungkan...hehe..




11 ulasan:

Fauzan berkata...

I am first...

best tuh...
mahu saye nanti ke KL..
hehehe

see U in Malaysia...

F A R Y N berkata...

hye abg baju ijau belang2!!
anda kelihatan kacak..hehehe

CAHAYA berkata...

wah! persis peter pang!

BasH berkata...

@fauzan,
hahaha dtg aja zan..aku tunggu kedatangan mu..

=================================

@parin,
hahaha wei parin, aku dah sampaikan kata2 ko kat abg baju ijau belang.
malu2 kucing dia..kehkeh

=================================

@cahaya,
hahaha peterpang sgt kan..

axim berkata...

pakai kamera model apa tuh??

mie berkata...

bleh tahan gak gambo2 klcc ni....
dh lama xgi klcc....
heheee

Mak Su berkata...

dorang cari idea nak bungee jumping kot?

zAck berkata...

cntik nya suasana mlm klcc
dah lama x g sana..

MisZ SuE berkata...

cantik view gambar nie...

F A R Y N berkata...

ckp kat abg baju belang2 tu...nanti aku courier ciuman mesra pakai fedex...hahahaa

aie akaike berkata...

faryn, amboi... gatai hang no...

bash,tak takut ke klcc tu hempap ko!

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...