Sabtu, 19 Julai 2008

Peminat tegar...

Hujung minggu yang aku tggu2.
mau layan wayang di bioskop.
akhirnya tercapai..
ramai kawan-kawan yang join skali..
best sangat.
kita orang nonton crita Hellboy II.
best juga critanya tapi ending agak flop sket.
Then lepak n tidur di rumah diaorang.
Entry dibawah ini memang sudah lama aku
mau buat, tp tidak berkesempatan. Sebab takda fotonya.
tadi siang aku snap..sekarang tiba masanya...hehe

"Fido" adalah salah sorang ahli rumah tempat aku tidor semalam
satu Universiti juga dulu...kawan-kawan..
Beliau adalah peminat tegar kepada

Superman
Ampunkan aku fido,
wahahahha

Koleksi baju Superman dia banyak oooo.. bukan itu aja..


ada koleksi talkum, bodyspray..


dan tidak lupa juga DVD dan CD Superman..
sebelum beliau ke kerja tadi..beliau mengenakan
baju Superman nya dan juga belt@tali pinggang yang berlogokan
Superman
best kan kawan aku sorang neh..

Next

terima kasih kepada Tobeq dengan memberikan aku
award ini..

terima kasih, terharu aku..hikhik
semua individu yang membaca blog aku layak untuk award ini
tapi majoriti dah dapat kan,
so aku pun nak lebarkan sayap award ini lebih jauh
ku berikan kepada 5 orang individu2 ini..

Mike (Indonesia)
Razy (Brunei)
Bob (Brunei)
Fieza (Malaysia)
Zarith (Malaysia)

eh aku nak tau juga kawan-kawan smua ada
tak jadi peminat tegar

kepada apa-apa jenama@brand?

bigfoot: kepada teman2 yang sms dan calling2 aku...trima kasih..
tapi jangan kata aku sombong ya..kadang aku terlupa mau balas sms itu.
kesian aku dapat sms kata aku sombong..hikhik..

43 ulasan:

~ mizzAmy ~ berkata...

~ bestnya if wat collection mcm tuh. sangat fanatik okeyh, tapi mesti dier rasa kepuasan dengan apa yg dier collect, kan? ~

Tony berkata...

ada colektor superman ya mas Bash?? :)

BasH berkata...

MizAmy,
a'a kan amy,dia mmg agak fanatik la...puas hati katanya dapat kumpul2 mcm tu.


Tony,
iya tony, itu smua milik teman gw..heheh.

nadia yuna berkata...

superman peliks
sbb tu ramai org suka ye?

ohoho

=p

axim berkata...

hang pi masuk blog eedany yang suka kumpul fridge magnet!!peminta tegar gak tuh...

haha

BasH berkata...

NadiaYuna,
hehehhe ntah la nadia, sy pun xtau. setiap orang ada reason dia kenapa dia meminati.hehe


Axim,
hahaha betui2...dia peminat tegar fridge magnet.

zino berkata...

yg zino tau si hazwan tu je yg buat koleksi benda2 ni hehe

Razies berkata...

minat-minat jugak..jgn terjun kat apartment sudah...hehe..

Thanks sesangat lah atas pemberian awardnya..hehehe..teharu...aku bagi hang smula lah..hang pn deserve jugak kn..haha..
anyway..slamat ujung minggu..pish..hehe...

masenchipz berkata...

wah... seneng ya... bisa nonton rame2...

IdaShah berkata...

aku dulu peminat garfield. dr alat tulis,baju,beg,sikat,selipar,purse n segala garfield

skrg nih dah pencen :) byk gak koleksi kwn ko

BasH berkata...

Zino,
hehehhe...skrang tak kira umur neh..hehe


Razy,
wahahah..nanti aku pesan kat kawan aku tu ya.
ala award tu untuk hang...simpan la..xyah la bg kat aku balik..hehe


MAsenchipz,
iya benar tu bro.sronok dpt nonton ramei...hehe

BasH berkata...

Idashah,
wahh peminat garfield ek dulu..heheh..ada gak dulu kawan kat Univerisity peminat tegar garfield. sampai nama dia pun nak letak itu.
hehe mmg byk koleksi dia.

j u z z u N m e berkata...

thanks yer bash sbb bg award tuh.. 1st time dpt award..ni yg lg berkobar2 nk jd blogger tegar nih..

thafiexq berkata...

memang obses dengan laki pakai spender luar nie.. haha

Mike.... berkata...

wah..pas banget mampir ke sini ada namaku yg dapet award..he..he..trims bro..

Honeylemon berkata...

wah... obses tul kwn ko ngan superman ni kan...

kalu camtu saya nk cari superwoman la.... muahahaa.... :)

BasH berkata...

Zarith,
hehhe no hal, yeah kasi semangat lagi untuk jadi blogger tegar ya,,hehe.


Tobeq,
wahahahah...kawan aku suka superhero yang power,,hehhe..


Mike,
no hal bro, u deserve it man..hehe..


Honeylemon,
wahhaha cari honey jgn tak cari.

bendul berkata...

salam..
waaaa.. byk nyer superman.. org yang ngumpul tu macam superman dak..?

BasH berkata...

Bendul,
salam bro...heheh...org yg kumpul tu agak jauh panggang dari api..heheh melayu kan..

Fauzan berkata...

banyak banget koleksinya...

wah..selamat ya dah dapet award..moga aku juga dapet next time.hehe,,

arianna adrizal berkata...

so far i tak obses dgn apa2. but my bf & his bro agak tegar dgn transformers. rs mcm membazir but nothing to do with me. duit depa pun. kekekeke..

mcm tau je sape yg kata u sombong tu.. =p
men can only do one thing at a time. so dont blame them. hahaha!

BasH berkata...

Fauzan,
iya teman gw punya tu. nanti kamu juga dapat tu zan, jgn lu kuatir.


Adrianna,
wah ebat banget ya, obses ngn transformer. hehe kalo dah minat ka begitu la jadinya.
erk kenal ke dorang2 yg kata i sombong tu?...mgkin salah org kot yang u cuba agak tu..

fairuzniza berkata...

saya!
sy peminat tegar barang2 emily the strange..
tapi skang ni dah takut nak beli.
sebab purse yg dibeli dengan harga original sudah kene curi..
huhu T_T

lepas tu, terus tak berani nak beli..
mengharap orang kasi adiah je la..
ngeeee~

BasH berkata...

Fairuzniza,
wow cool..heheh itu la kan..kalo beli original neh mmg syg sangat nak guna.. kalo bleh nak simpan dalam almari kaca..hehe

fairuzniza berkata...

tu la pasai..
dah beli, kene curi plak..
lagi la takut..
huuu~

fermentas berkata...

emm..napa tak amik pic boxer dia skali?? ekekek..comel jer suar kecik tuh..nak ke?? huhuhu..

Malim berkata...

kawan u tu badan macam supermen kah? I peminat tegar apa ek? tak de lah.. kalau brand ni i beli sema asalkan kena.. but mostly I beli Polo Ralph Lauren

BasH berkata...

Fairuniza,
yeah, faham kalo situasi mcm tu. hehe


Fermentas,
wahahah amboi2...mr fermantas..nanti aku wat pasal ko lak yer..wahahaha...ko tggu la..wahahah.


Malim,
badan superman? hehehe...ooo polo ek..hebat2 suspek la malim..

thafiexq berkata...

HULK lagi best! yey

Shila berkata...

Hmm...unik minat kawan Bash tu.anyway memang menarik bila dapat tengok koleksi2 dia tu...macam anak saya jugak,minat sangat dengan ultraman sampai semua barang dia majoritinya berjenama superhero tersebut..

BasH berkata...

Tobeq,
HULK? wa x layan itu..wahahah.


Shila,
heheh kan..skrg minat anak2 jer...orang dewasa neh minat yang terpendam lama..kalo dah ada duit sendiri neh mcm2 leh wat sndiri kan.

13may berkata...

Salam sedara,
Tima kasih berkunjung ke blog saya :)

BasH berkata...

13May,
salam kembali. no hal bro...

KAKTINY berkata...

jenama and brand?.. yg ok, yang reasonable for occasion.. semua kaktiny bedal..

BasH berkata...

Kaktiny,
wahh kak lagi dasat....smua kak bedal ek..cayala kak..hehe

eedany berkata...

wow! hebat kawan u tu. Kuat macam superman kah?

Mak Su berkata...

tak ada ler bash, tak pernah minat apa-apa secara tegar...anyway, it's a very nice hobby/minat, kan....

BasH berkata...

eedany,
heheh mmg ebat dia tu. Kuat mcm superman tu mmg diragui la..heheh


Maksu,
lorh maksu xda minat apa2 ka? a'a betul maksu..itu hobby yang menarik.

Mike.... berkata...

wah..wah..lupa posting di blogku nih ttg awardnya..kutambahin di postingan sebelumnya ah..:)

BasH berkata...

Mike,
hahah aduh g mana bleh lupa neh...ok mike..jgn lupa lagi postingannya pasal award itu.

Farazila berkata...

erm..saya pon suka sgt2 satu koleksi dari WALT DISNEY..sy ade koleksi STITCH dari citer katun LILO AND STITCH..hahaha....bash u know la kan....

BasH berkata...

Farazila,
hehe congrate to u la kan farazila. byk sgt kan koleksi u ada...hehe..i tau i tau..hehe

Lily.Lulu. berkata...

mmg tegar habis nih .....
peminat superman ..
wuhuuuuuuu
:D

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...