Khamis, 5 November 2009

Tonight Makan di Food Court Uptown Damansara Utama

Malam ne tadi having dinner at Uptown Damansara Utama.. ramai juga orang malam ne, macam biasa duduk dekat area yang near Lanun Steak House. Jumpa ngn Iwan. Shake hand with him.
By the way, my parent is here. ada kenduri to attend.
Yesterday was a nightmare for me.. Trapped in my own washroom. Tombol pintu jammed..cannot open. gosh..hehe aku kena pecahkan pula..Pakai force yang sangat kuat untuk tarik n pecahkan door's node... My hand calar balar abis..jam 12 malam tu nak pecahkan pintu.. nak scream call my younger brother, takut mengganggu jiran rumah sebelah..hehe.
Tombol pintu yang sangat tidak berkualiti..
Habis muscle pain 2days ne..adehh la..
Tapi okay la juga..kuar peluh...hahaha..
-end-

2 ulasan:

MataHARIku berkata...

waa...pglaman best tu..nasib baik ada bawak tuala ye..klau x masa ngh mintak tlg n tiba2 owg dtg tlg bukak..tak ke bala tu..if xbwk tuala

BasH berkata...

@matahari
ya betul2 hehe pengalaman yang sangat berharga. itula selamat ada bawa towel bersama..hehe

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...