Khamis, 15 Mac 2012

Layan Twitter best jugak wkwkwkwk.

Bosan-bosan layan twitter. Dah jadi macam bacaan rasmi pula kejap2 bukak twitter kejap2 bukak twitter. Apa lah aku ne...haihh..

Sebelum tidur..grab phone baca twitter dlu...bangun tidur pun baca twitter jugak...mana la tau kot2 ada info yang menarik kan. tapi kadang-kadang kalau follow orang2 tertentu ramai la pulak #BBNU..kehkehkeh...Budak-budak Baru Nak Up la katakan...

btw ini twitter aku @saifulbashrie ...okeh..yehaaaa!!.

1 ulasan:

fahmi berkata...

Update lah boi.. bersawang dah ne... :p

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...