Isnin, 17 November 2008

Alor Gajah: A Famosa Resort.



Ini apartment sewa tempat aku n team stay masa outstation di Alor Gajah.
Lokasi dia dalam kawasan A Famosa Resort.
Kawasan resort ini agak luas.
Sebab padang golf pun termasuk sekali.
Ada taman tema jugak dalam kawasan neh

Sini aku breakfast ikut set. set western n set local. itu yang aku lahap.
puas jugak la.

lokasi apartment dengan tempat kerja iaitu MRSM Alor Gajah,
dalam 15 minit mcm tu.
TQ jugak kat cikgu-cikgu sana kerna kerjasama yang diberikan.
ok adios.

8 ulasan:

Endah berkata...

asyik bgt dapat apartemen kyk gini...bisa hitam kulitnya bash gara2 keseringan main golf...he3x

Shila berkata...

saya pernah ke situ...:)

CAHAYA berkata...

best ke tmpt ni?

~ mizzAmy ~ berkata...

~ pernah stay kat situ gak. cam tak best mana pun, kan? ~

BasH berkata...

Stay situ xda la best mana pun, mcm dok kat umah je..hehehe..tp dalam kawasan tu byk la tempat laypark n hiburan family, tp agak mahal la...ehhehe

Mak Su berkata...

boleh pergi ke koboi town ek kat situ... :)

FLOY berkata...

wawawewa...sangat nice hidup ko bash...oh2..dah besar nanti aku nak jadi mcm ko..hidup disponsor syarikat..

oh oh oh

Razies berkata...

Salam bash..wah..lama dh hang tak blog..rupanye hang melancong ye..hehehe..nampak fun ye..len kali ajak lah aku skali..hehehe..:)..pish...

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...