Khamis, 19 November 2009

Series: The Vampire Diaries

Fall in love with this drama series..The Vampire Diaries...aku layan je tgk....harap maaf..ia tidak ditayangkan di Malaysia...wahahaha..blum masuk lagi kot. Cuma ditayang d CW tv.

Series ini sekarang sudah masuk episod yang ke-9..aku menanti episod yang ke-10 yang ditayangkan pada malam ini..

Series ini mengisahkan 2 orang adik-beradik lelaki which is brothers dan kedua-dua adalah Vampires dan wujud d zaman moden ini...hehe cool kan... Yang abang agak Evil, bunuh orang untuk minum darah...Damon Salvator.... dan adiknya sangat baik dan tidak membunuh orang...hanya bergantung pada darah haiwan..iaitu Stefen Salvator..mereka telah hidup sejak 100 tahun yang lalu..wow lama gila. dan kedua-duanya menggilai
seorang gadis tempatan iaitu Elena...yang menyerupai gadis yang dicintai mereka pada tahun 1874 yang lalu...masa Civil war yang lalu...
dan yang lagi menarik, Elena juga mempunyai kawan karib yang juga seorang Witch. Kawan Elena ini just discover yang dia adalah seorang Witch dan darah turun menurun nenek moyang dia dahulu. Makin lama series ini menjadi sangat menarik..

Kalo ada yang berminat mau nonton, kasitau aku ya,, aku kasitau linknya...hehe

-end-

4 ulasan:

Mak Su berkata...

comei comei segak pelakunnyer :)

zino berkata...

kalau tayang kat sini pun den tak tengok kot hehe

@xiM berkata...

best nih!!
nak kena carik..

*jom jom tengok NEW MOON!

PhataRazies berkata...

ohh...mcm best je..baru season 1 ke?
i've seen bnyk series..now m tryin to find another series..prolly try to search for this..hehe..thanks for sharing...huhu...

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...