Khamis, 12 November 2009

DVD Review: Art of the Devil 3 (Long Kong 2)

Weekend yang lalu, aku ada plan dengan my frens nak gi rumah mereka n tengok movie. DVD yang kami choose untuk nonton adalah Art of the Devil 3 (Long Kong 2). Hehe cerita ini sangat menarik sekali jalan ceritanya dan ia ada kaitan atau kesinambungan dari Long Kong 1. Sebab sesekali flashback dari Long Kong pertama akan muncul, jadi bagi mereka yang belum menonton Long Kong pertama silala berbuat demikian seblum menonton filem ini.
Tapi kalo kalian malas nak cari n susah mau cari Long Kong yang pertama, tidak perlu risau kerna jalan ceritanya tidak mengelirukan.

Kisah ini mengenai amalan sihir yang diamalkan oleh masyarat Siam. hehe amat menakutkan sekali. amalan-amalan rutin yang cukup kejam bagi aku.

sekeluarga yang melakukan kesilapan kerna menyiksa seorang pengamal sihir dan apabila dia terlepas, mereka satu persatu dari ahli keluarga itu disiksa dengan sihir..
visual effect yang digunakan didalam filem ini amat berkesan sekali..hehe terasa aku satu persatu.
ok kalian cuba la cari DVD ini ya..enjoy,

-end-

Tiada ulasan:

Travelling to Seoul: Bercuti ke Seoul dengan kami.

Annyeonghaseyo!! Hello guys.. Kami ada berita baik untuk you all semua Kini KDT @koreadreamtrip nak kasi Promo FLAT RATE PRICE...